45 éves autoszerelö és gépgyártó szakmával rendelkezö sebesség mániás vagyok. Magyar születésü, de 24 éve Németországban élö családapa vagyok. Már 19 éve gépgyártásban dolgozom. 10 éves korom ota motorozok, eleinte csak a szétszedéssel foglalkoztam, de már egy pár évtizede az összerakás is megy. Az elsö kis motorom egy Simson SB 50-es volt. Ezt követte egy nagyon jó P 20-as, majd egy P 21-es, egy Jawa 350-es, és a többi amiket már itt Németországban vettem magamnak. Mindig örömmel ápoltam nagy becsben tartott motorjaimat, ahogy ezt ma is teszem. Jelen pillanatban van egy Can Am Spyder-em és egy Can Am Outlander-em ( quad). Mindkettöt nagyon szeretem és gyönyörü ujszerü állapotban vannak. Ebben az évben kaptam a feleségemtöl egy P 20-ast. Ami most is jo állapotban van, de szeretném a jövö télen a teljes restaurálást elvégezni rajta.
Örülök, hogy az Önök oldalát megtaláltam,ami nagyon megtetszett nekem, és ugy láttam sok jo és fontos információt tudok innen meríteni. Olvastam már különbözö témákat, hozzászolásokat és véleményeket itt, amik nagyon jók voltak. Nagy segitségemre lesz vagy lehet a P20-om restaurálásánál.
Kivánok nagyon jo csapatot Önöknek, magunknak, és tartalmas segitökész beszélgetéseket, irásokat.
Üdvözlettel: Papp János
Örülök, hogy az Önök oldalát megtaláltam,ami nagyon megtetszett nekem, és ugy láttam sok jo és fontos információt tudok innen meríteni. Olvastam már különbözö témákat, hozzászolásokat és véleményeket itt, amik nagyon jók voltak. Nagy segitségemre lesz vagy lehet a P20-om restaurálásánál.
Kivánok nagyon jo csapatot Önöknek, magunknak, és tartalmas segitökész beszélgetéseket, irásokat.
Üdvözlettel: Papp János
Komment