Sziasztok! Köszönöm a felvételt! Röviden pár sort a veterános múltamról. 14 évig hajtottam egy R51/3-as BMW-t. Veterán versenyekről, börzékről biztos sokan ismertek. Most két veterán robogóm van. Egy Puch Ds50 és egy Motom48. Az utóbbihoz keresek gyújtó trafót. Minden segítséget, ötletet megköszönök!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Józsibácsi
Collapse
X
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÜdv Józsi! Melegedj meg kicsit nálunk... s majd utána folytatjuk.
Komment
-
P.J. eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAtti69! Nem értem az összefüggést.
- 2 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz már jó kezdet... Tudod Józsi Bácsi... sokan csak beköszönnek kérdeznek.. s annyi.. Itt igény van kis kommunikációra.. Én szivesen segítek,csak egy jó szó kell érte.. Légy aktív,oszd meg tudásod.. s akkor pörög az info.
- 1 like
Komment
-
P.J. eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésebármi tapasztalatot meg tudnánk osztani.
- 3 likes
Komment
-
madorka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Ne sértődj meg kérlek, nem megbántani akart Atti, csak arra kért, hogy beszélgess sokat velünk. Például vele, mert nála javarészt pont olyan motorok fordulnak meg, amire sokunk csak jókora guglizással akad rá.
Komment
-
P.J. eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa van aki tud segíteni azt megköszönöm, de könyörögni nem fogok.P.J. eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemert csak olaszból tudnám megrendelni.
- 2 likes
Komment
-
P.J. eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDehogy sértődök. Csak furcsállom, hogy feltételek szabják a segítség nyújtást.
- 2 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNo még egyszer. Ha bántónak érezted,akkor sajnálom.. bocs. Ha tudtam volna segíteni akkor megteszem.. de ne aggódj,később lehet tudok, s amíg tudok szívesen teszem.
Komment
Komment