Ekkor halószínű hogy gyenge, kicsi a kompresszió?
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Rometó
Collapse
X
-
Szervusztok!
Az üzemanyagtartály tisztításáról,igen bőséges irodalom van már a fórumon,-amennyiben mindet elsajátítjátok,akár nagy doktorit is írhattok a témában.A legjobb megoldásnak a Nagyfékdobos (alias Ring Pityu) fórumtársunk ötletét tartom,mert nem kell hozzá semmi vegyszer,meg egyéb trutyi,-melyből a használat után,még "truttyabb-trutty" lesz és csak szennyezzük vele a környezetet.Az utókor meg majd csak csodálkozik,hogy a kertben a tarackon kívül semmi nem terem meg,-tehát vigyázzatok a vegyszerekkel és a technikán túl gondoljatok a környezetre is!
Tanulmányozzátok a feltöltött hozzászólást,elég nehezen találtam meg,de remélem ez segíteni fog.
Üdvözlettel:Che
- 2 likes
Komment
-
A betonkeverős módszer akkor jó ha már száraz belülről a tank. Én kb 1méter láncot tettem bele. Csak úgy porzott a tank.
Ameddig viszont ragacs van belül addig beleragad a szutyok, tehát ki kell oldani valamivel belőle és aztán mehet a keverő.
Tuti jó lesz a hatás, én már 3 tankot csináltam és mind megmenekült.
Komment
-
Szervusz Kedves Sintér!
Ami nem száraz,azt ki lehet szárítani,-mondjuk a nagyja "trutyit",a tankba dugdosott ronggyal,papírral felitatni,-majd kitenni a napra,vagy ha nincs éppen napos idő,-hajszárítóval ki lehet szárítani,és utána jöhet az üvegcserép,greslap törmelék,forróvíz és a betonkeverő és máris "pörögnek",a szutykok,lefelé,közben lehet dúdolni,a "most múlik csendesen"-t.
Üdvözlettel:Chekorompaiistvan és CZsolti kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
Üdv Che!
Én is úgy értettem,hogy a tank oldalára feltapadt trutyit először ki kell szárítani ( én féktisztítót fújtan bele egy keveset az gyorsan kiszárítja és elpárolog) és utána mehet bele a törmelék. Amit levert belülről azt sűritett levegővel időközönként kifúvattam addig míg tiszta nem lett. Nagyjából ennyi.korompaiistvan kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Rometó eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemivel lenne a legcélszerűbb bekenni a Jawa Mustang megszakítóbütyöknél lévő szivacsot
Nem kell hogy csöpögjön belőle, elég hogyha két ujjad között kicsit megnyomod akkor olajos maradjon a kezed. Újraolajzás minden gyújtásállításnál természetesen.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Komment
-
Rometó eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉs milyen időközönként kell újraolajozni?
A kezelési utasításban nincs erre valamiféle adat?korompaiistvan kedvelte ezt.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 1 like
Komment
Komment