Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Elszomorító hozzáállás

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Elszomorító hozzáállás

    Kérem az admint, hogy töröljön a csoportból! Ok: Úgy látom, hogy itt a segítőkészség helyett inkább csak a kioktatás megy. A minap is egy ember kér szakmai segítséget, erre leoltják, mondván miért nem olvas vissza vissza X mennyiségű oldalt? Kérdem én, honnan tudhatom, hogy ott megtalálom a kérdésre a választ? Van e időm a felesleges keresgélésre? Ha tőlem kérdeznek, nem azt mondom, hogy nézz utána, hanem pár szóban segítek. De nem vagyunk egyformák. Tehát lekoccoltam. Sok sikert mindenkinek!

    #2
    Ilyen ez a mai világ - lebasszák a könyvtárost , ha nem löki rögtön a tartalmát valami könyvnek . "Sietek ÉN nem érek rá , holnapra kell ...." Az a nagy fokú határozottság ,amivel a kedves érdeklődő ilyen hamar , pontos diagnózist tud alkotni , nos az nagyon dicséretes , nekem tetszik .
    Atti69, emu és 2 további látogató kedvelte ezt.

    Komment


      #3
      joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      nekem tetszik .
      Nekem is tetszik. Én hüje meg leautóztam ( kézzel irott levélben leegyeztetett időpontban) majd 300km-t (oda)hogy lerajzolhassak egy alkatrészt.... az is csak második alkalommal sikerült mert nem tudtuk felébreszteni a tulajt.. Persze ez régen volt... Mázli hogy pont ráértem.. De a veteránozás ilyen.. vagy ilyesmi..

      Komment


        #4
        P.J. eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        kioktatás megy.
        Abból lehet tanulni..
        P.J. eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        honnan tudhatom, hogy ott megtalálom a kérdésre a választ?
        Leírták elég kedvesen.. többszörösen kitárgyalt téma.
        P.J. eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Van e időm a felesleges keresgélésre?
        Ha nincs idő.. hagyni kell..
        taluga, wsievers és 4 további látogató kedvelte ezt.

        Komment


          #5
          P.J. eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Kérem az admint, hogy töröljön a csoportból!
          Végül is jó átlagunk van. A fórum közel 10 éves múltja során, emlékeim szerint P.J vel együtt hárman távoztak. Ebben benne van sajnos ApaE is az ismert okok miatt.
          Beagle, taluga és 2 további látogató kedvelte ezt.

          Komment


            #6
            P.J. eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Úgy látom, hogy itt a segítőkészség helyett inkább csak a kioktatás megy.
            Nagyon rosszul látod ! Ilyen segítőkész, kulturált és toleráns csapatot nem találsz még egyet a neten !

            Komment


              #7
              mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Ilyen segítőkész, kulturált és toleráns csapatot nem találsz még egyet a neten !
              Azé vannak még jó csapatok,jó emberekkel.. De abban (biztos másban is) igazat adok..hogy szakmailag,hozzáállásban,+ sok egyéb.. a mi közösségünket helyezem első helyre. P.J talán még beolvasgat néha,s talán rájön valamire. No... eleget ragoztam.

              Komment


                #8
                P.J. eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Kérem az admint, hogy töröljön a csoportból!
                És ez a megoldás arra ha valami konfliktus alakul ki ? Küzdj ! Írd le a véleményed , egyenlőre még te is egyenlő jogokkal rendelkező tagja vagy a társaságnak (itt valóban demokrácia van ! ) , mivel neked ez -, és ez , ... nem tetszik . Majd válaszolnak rá ... (mert demokrácia van ...) ha nem tetszik érvelj , ne vonulj vissza , mert abból a hason szőrú társaság nem fog tanulni változtatni . A viták , érvek -ellenérvek erre valók . Nem hogy behúzom a fülem ,farkam és elvonulok látványosan . Úgyhogy maradj , kritizálj mert ezzel csak segítesz !
                "Kioktatás" .... Lóf@sz , csak meg lett pendítve , hogy egy korábbi témában ki lett vesézve olymódon a dolog , hogy ha a fórumtárs visszaolvas egy picit , könnyedén akkora információ áradathoz juthat belőle amiben a kérdésére a választ is megkapja majd . Egyébként ha jól emlékszem olyan egyértelmű szerelési fogásra kérdezett rá ami a tipus alapvető velejárója. "hogy kell úgy kicserélni a berúgókar visszahúzó rugót , hogy nem szedünk szét se kuplungot , se mást " , hát sehogy , sajna szét kell szedni ... De , hát aki kurvának áll , ne sírjon ha b@sszák . Az érdeklődő fórumtárs ismeretei picit hiányosnak látszódtak , amit a témák visszaolvasásából meg tudott volna érteni ... de ez így kényelmesebb volt .
                És te ezen most oly módon megsértődsz , hogy azonnal el kell távoznod a közösségből ... gratulálok ! Pláne úgy hogy nem is neked volt mondva... Ezzel aztán előrébb mozdítod a fórumtárs információ éhségét , és segítettél neki az ismeretek megszerzésében .
                Tudod mit ? Inkább maradj a közösségben , és segíts neki te is .

                P.J. eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Kérdem én, honnan tudhatom, hogy ott megtalálom a kérdésre a választ?
                Onnan hogy elmondták neked , itt-és -itt olvass utána ahelyett hogy megsértődnél más helyett .

                P.J. eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Van e időm a felesleges keresgélésre?
                Arra van időd amire szakítasz ! mondták a régi öregek , és lehet hogy igazuk volt .

                P.J. eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Ha tőlem kérdeznek, nem azt mondom, hogy nézz utána, hanem pár szóban segítek. De nem vagyunk egyformák.
                Van amit pár szóban nem lehet elmondani , mivel már korábban kivesézésre került , juthat a tisztelt fórumtárs a témával kapcsolatos olyan plusz információhoz a hozzászólások olvasása közben , ami már elegendő a problémájának megoldásához . Ezért nem kell senkit sem pellengérre állítani , főleg hogy a szándéka leginkább segítő volt nem kioktató .

                P.J. eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Tehát lekoccoltam. Sok sikert mindenkinek!
                Kösz csoki sokat segítettél ... Neked is sok sikert , de azért ha valami problémád van , nyugodtan fordulj a fórumhoz a segítségért (ha egy mód van rá , én rajtam nem fog múlni ... ha tudok segítek .) Remélem én nem voltam kioktató , nem volt szándékomban .





                Komment


                  #9
                  mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Végül is jó átlagunk van. A fórum közel 10 éves múltja során, emlékeim szerint P.J vel együtt hárman távoztak. Ebben benne van sajnos ApaE is az ismert okok miatt.
                  És tegyük a szívünkre a kezünket , van jó pár korábban aktív fórum társ , aki nem távozott , hanem valamiért már nem publikál ... (Demeter , Fergusson, Nemes Pista, Beagle , Tonybacsi , TLF65 ,Dafko54 , sinter , Süpi ... a teljesség igénye nélkül )

                  sajnálom , nagyon tetszettek a hozzászólásaik ....

                  Komment


                    #10
                    zahi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    És tegyük a szívünkre a kezünket
                    Való igaz, hogy egy kissé lanyhult az aktivitás. De közel 10 év, az 10 év ! Gombócból is sok. Sajnos néhányan tényleg " elvesztek " de senki nem lépett le sértődés őrügyén. A felsoroltak közül , pedig Fergusson, Beagle, Sinter aktív tagunk, sőt, a fórumtalálkozók rendszeres résztvevői !

                    Komment


                      #11


                      Megszólíttattam,itt vagyok hát!

                      Bár név szerint nem említett meg PJ,-de a szövegből világosan kikövetkeztethető,hogy az írás rám vonatkozik.Többször átolvastam a Benedek fórumtárs berúgó rugóra és oldalkocsira vonatkozó kérdéseire írt válaszaimat,de abban semmi "leoltó",vagy sértő szót nem találtam.

                      Arra szerettem volna a Benedek figyelmét felhívni,hogy ez a téma már ki lett vesézve és keresse meg a fórum írásai között,-visszaírt,hogy nem találta meg.Szántam rá időt,mert tudtam,hogy volt már ez a téma többször is felvetve,-megtaláltam és leírtam a kérdésekre adható feleleteknek a megtalálási helyét,-ennyi volt.

                      Változatlanul fenntartom,hogy egy kitárgyalt problémának a megoldására,nincs szükség többszöri taglalásra,ha valaki viszont tud egy újabb,jobb módszert az indítson egy újabb témát,de annak a helyén,ha Pannónia,hát a Pannóniás írások között és akkor minden a helyén lesz.Minek arra emberi kapacitást lekötni,hogy egy kérdésre adott választ többször is leírjunk,akkor inkább írjunk a kelkáposzta főzelék receptet Veterán fórum módra,ilyen még úgyse volt.

                      A műszaki problémákra adott válaszokat,általában nem lehet egy-két mondattal leírni és a válasznak sokkal átgondoltabbnak kell lenni,mint a kérdésnek,-tehát ez időt igényel.Nos kedves PJ.-miből gondolod,hogy a válaszadó ideje kevesebbet ér,mint a kérdezőé,mert az írásod ezt sugallja.A félreértések elkerülése végett,itt nem fizetett bértollnokok vannak,a fórum tagjait,a veterán járművek és a régebbi,még lélekkel csinált technika szeretete tartja össze és az évek folyamán egymást megismerve,személyes barátságok is kialakultak,de ettől függetlenül nyitottak és befogadók vagyunk.Olyan ez a fórum,mit egy végtelen átmérőjű kerekasztal,ha jön valaki leteszi az asztalra amije van,ha nincs semmije akkor nem tesz le semmit,de akkor is elveheti az asztalról amire szüksége van,feláll és elmegy és bármikor visszatérhet.

                      Adminok errefelé ritkán járnak és még ritkábban avatkoznak be,mert általában nincs mibe beleavatkozni,-ha úgy érzed,hogy nem kívánsz részt venni a fórum munkájában és kimaradsz,nem írsz,nem olvasol,-sajnálom.


                      Végezetül azzal zárom,sajnos szomorú szívvel ezt az írást,hogy nem lehet mindenkinek tetszeni.

                      Üdvözlettel:Che (Kotasz József Orosháza)

                      Komment


                        #12
                        zahi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        ha egy mód van rá , én rajtam nem fog múlni ... ha tudok segítek
                        Köszönjük Zahi ! Nagyon emberségesen, és lényegre törően foglaltad össze a többség gondolatait.

                        Komment


                          #13
                          mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          lényegre törően foglaltad össze a többség gondolatait.
                          Mert így gondolkodunk.. van aki ígyebbül.. Én csak találkozó előtt vagyok kissé "gonosz"... de annak oka van..
                          Utoljára szerkesztve a következő által: Atti69; 2019 nov. 01, 21:28.

                          Komment


                            #14
                            Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Én csak találkozó előtt vagyok kissé "gonosz"..
                            Már most megharagudtam, és ez csak rosszabb lesz !

                            Komment


                              #15

                              Nálunk tegnap főtt ki a lekvárból a lé,igaz csak vegyes,főleg szilva,de van benne körte és egy kevés szőlő,-tehát sértegethettek!

                              Komment

                              Ugrás az oldal tetejére
                              Working...
                              X