Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Kondorfa eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    egy-két dolog tartalékba, mert előbb utóbb biztosan kelleni fog,
    Bölcs gondolat, bár eddigi tapasztalatom szerint amiket ilyen megfontolásból szereztem be, még semmire nem volt szükség (már csak ezért is megéri) sok másra viszont igen. Az élet már csak ilyen ...esetemben.

Komment

Sziasztok. A későbbi könnyebb vizsgaztatás miatt km órásítom a csepelem. Szerintetek a csatolt órát szerelték csepelbe? Annak hirdetik. Hasonlót már láttam, de pont ilyet még nem. Köszönöm!

Click image for larger version

Name:	Screenshot_20231223_203056.jpg
Views:	110
Size:	110.0 KB
ID:	233056

Komment

Kondorfa eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        A későbbi könnyebb vizsgaztatás miatt km órásítom a csepelem. Szerintetek a csatolt órát szerelték csepelbe? Annak hirdetik. Hasonlót már láttam, de pont ilyet még nem. Köszönöm!
        Szerintem Csepelbe nem volt óra legalábbis gyerekkoromban olyat nem láttam, mert ugye az egy fontos szempont volt, hogy "mennyi van beleírva". Öregapám csepelekből tákolt Önjáró fűrészgépet, két Csepel lámpa volt rajta ami azért volt jó mert még helye sem volt a kmórának. A nekem lévő két Csepelen sincs. De mint tudjuk, országunkban mindig voltak export kivitelek, amin voltak ilyenek.

Komment

emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          országunkban mindig voltak export kivitelek,
          Meg átmenetik ! De azok gyakran !

Komment

Már a 49-es is letezett km orával szerelve. 125t csepelem volt km orás,akkus eredeti keves km-t futott.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X