Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Motort, de milyet? Pannóniát? Csepelt? Tippeket kérek!!!!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ne halgass az elvakultakra
    ez tetszik!
    mihelyt veszel egyet, Te is elvakult leszel! Közénk tartozol!! .
    OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

Huhh volt érv pro és kontra...
      Márkafüggetlenül én a következőt tudnám hozzátenni a diskurzushoz:
      - Ha úgy akarsz motorozni ahogy manapság a többség az autót használja akkor végy egy modern gépet ,megtankolod felölsz rá és szeled a km-eket. Másik opció a BKV vagy MÁV bérlet ...
      - Ha csupán olcsó pénzből ki akarsz jönni és úgy akarsz használni egy vasat, akkor végy egy műszakilag egyben lévő jószágot és hajtsd, de számolj azzal hogy itt-ott kicsit tángálni kell a cuccot műszakilag
      - ha elvetemült veterános akarsz lenni akkor veszel egy forgalmis vasat felújítod az előttem szólók által említett összegekből , aztán minden út után kis szivaccsal meg krómpasztával tisztogatod hogy még véleltlenül se jelenjen meg a vakrozsda a krómon (önkritikusan megjegyzem hogy ezt teszem a Jawám-mal), és állandóan figyeled hogy a kankutyád ne vegye birtokba a frissen krómozott felnit

Nos hirtelen ezek jutottak az eszembe a témáról.
      Sok sikert a döntéshez

Üdv
      Ba701
      OdinHEM és joker kedvelte ezt.

Komment

Ha közelebb hoz a Pannóniások táborához a dolog én a fényezésben tudok neked segíteni.Egy húszasból megoldom Neked jó minőségű festékekkel csak a csíkozást nem vállalnám be , de arra is tudok megoldást .Persze időbe telik míg megcsináljuk , mert abból állok a legrosszabbul.Ja és ezt csak Neked , hogy ne keseredj el!Meg ugye , ha nem holnap kell a motor akkor nem is kell egyszerre annyi pénzt rádobni.Én is részletekben csinálom és egyszer csak kész lesz és örülni fogok neki nagyon.Üdv:Endi
        OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

Na kérem tisztelettel!

Köszönök mindenkinek mindent! Nagyon hasznos volt ez az 5 oldal. Elhtározásra jutottam.

Egy műjödő képes gépet fogok venni, ami kap egy pár kereket azonnal. A fékdob méretet még nem találtam ki, az majd a jövő zenéje. Kicsi tisztítást kap, átellenőrzöm a bowdeneket, gyertyát, karburátort, és használom. A következő lépés majd a motorblok teljes felújíttatása lesz, azt nem biztos, hogy beválalom. aztán szépen lassan tovább. Ameddig kész nem vagyok... Ha lehet ilyet mondani egy Pannóniára.

Drága, jóemlékű Valcz Peti barátom kedvenc mondatát idézem: "A hülyékre meg szarjál Kicsi. Nem érdemelnek meg téged."

Hogy mért idézem Pétert? Mert elhatározásra jutottam, és magyarázhat nekem bárki "tipustisztaságról", meg krómpasztás rongyos simogatásról (nem akarok senkit megsérteni, aki úgy érzi, hogy eltaláltam, akkor BOCSÁNAT!!!), ebből egy Pannónia Igásló lesz. Csúnya? Rozsdás kicsit? Nem 3,5 literrel megy 100 Km-et? Nem fog zavarni!

Festés felajánlást köszönöm, lehet, hogy élni fogok vele.
          Tippeket, hozzászólásokat, jó tanácsokat köszönöm, mindegyikből tanultam valamit.

Most kicsit "illegalitásba vonulok"

De nem hagylak itt titeket, csak olvasni fogok. Van mit tanulnom...

Köszönöm mégegyszer mindenkinek!!!

Üdv: Vil.
          OdinHEM és UK kedvelte ezt.

Komment

Világosító eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Egy műjödő képes gépet fogok venni, ami kap egy pár kereket azonnal.
            ...pont most vettem le az unokám bicajáról , megkapod , legalább nem esel el .
            OdinHEM és wsievers kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X