Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás gsx_Attila

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bemutatkozás gsx_Attila

Sziasztok!

A Neten barangoltam és tévedtem ide e nagyszerű helyre. Gyerekkorom óta imádom a motorokat.
    Nem régen "újra kezdtem egy GSX 1400-essel előtte volt 250/1 MZ-m nagyon szerettem.
    Különösen kedvelem a magyar motorokat édesapámnak volt egy CSEPEL 125-se, de sajnos már eladta nagyon régen. Érdekes és hasznos helyre "tévedtem"!

üdv mindenkinek:Attila

Üdv.

Jó helyen vagy. Olvas sűrűn, szólj hozzá, aztán majd kialakul.:-)))

Komment

Szia,üdv köztünk, a Suzukis időmből, úgy emlékszem a GSX egy igen szép nagy kényelmes motor...
      Remélem sok hasznos infót találsz majd itt.

Komment

Szia Angyalka!

Igen emlékeid nem csaltak meg, valóban nagy és kényelmes moci... Neked milyen az aktuális gép szerelmed ?

Kösz a bíztatást!
        Úgy látom Pannónia tisztelő volnál...

Komment

Nekem most egy FJR 1300-as motorom van. Ami szintén kényelmes,csak kicsit sportosabb mint a tied.
          És én "Csepeles" vagyok

Komment

Ismerem a gépet, nagyon szép vas.Kategóriájának egyik markáns képviselője.
            A csepelről szép emlékeim vannak, édesapámmal repesztettünk vasárnaponként gombát szedni az erdőben.
            Egy élmény volt az egész a maga "retrós" valóságában.
            Tamás78 kedvelte ezt.

Komment

Azért a GSX se kutya Magam is gondolkodtam egy ilyen vason amikor a Banditot vettem, de aztán a kisebb motor győzött. Ezek a gépek azt a kategóriát képviselik amit nekem a motorkerékpár jelent = motor plusz egy pár kerék ahogy a nevében is van. Semmi egyéb sikimiki Remélem előbb-utóbb beújítasz te is valami régi vasat , aztán találkozhatunk is. Eddig veterános ügyben eléggé magányosnak érzem magam az ország e távoli zugában.

Komment

Kedves Karcsi!

Még a 80-as évekből, talán fútólag de ismerjük egymást!Talán /1 -es MZ -d volt Neked is.
                Egyszer mintha személyesen is találkoztunk volna Lövőn a Rotoba .
                Üdv Attila
                Utoljára szerkesztve a következő által: gsx_Attila; 2012 nov. 16, 19:49.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                Working...
                X