Bimbi10 eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannónia T1 felújítás
Collapse
X
-
Üdvözletem mindenkinek!
Lassan két év telt el, de ma jutottam el oda hogy összerekjam a teljesen felújított első, hátsó kereket. Mivel nem én szedtem szét a kerekeket, de nekem kell a csapágyakkal összeraknom így ismét segítséget szeretnék kérni az összeszerelés folyamatáról. A feltöltött egyik képen lefotóztam az alkatrészeket, de nem tudom pontosan mia a helyes sorrend az összeszerelés folyamán. Előre is köszönöm a segítségeteket.
Tisztelettel,
Miklós
7 képek
Komment
-
Bimbi10 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésepontosan mia a helyes sorrend az összeszerelés folyamán.
Atti tanácsa a kerékre is igaz, persze a legjobb, ha szép is, jó is. (nálam a szép kerék megbukott, a csúnya átment a műszakin). A képen lévő sorrendben engem a távtartó hüvely és a csapágy közötti "valamik" zavarnak, olyanokra nem emlékszem. A távtartó hüvely és a csapágy szerintem közvetlenül érintkeznek. Úgy emlékszem egy-egy alátét (betét, közdarab, hüvely? nem tudom hogy hívják) közvetlenül a csapágy mellett, kívülről van.
Valaki majd biztosat is tud mondani, addig is sok sikert!
- 1 like
Komment
-
A sorrend: Seiger gyűrű---profil lemez,beleillő:lépcsős távtartó---hézagoló lemez----csapágy---hosszú távtartó---csapágy---hézagoló lemez---lépcsős távtartó.profil lemez--seiger gyűrű.
Érdemes a lemezalkatrészeket ellenőrizni"egyengetni"beszerelés után:nem súrlódhatnak egymáshoz!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 5 likes
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA sorrend
A katalógusból kimásolt képpel illusztrálható Mátéapu leírása
1 kép
- 5 likes
Komment
-
Sikerült pillanatok alatt berakni a menesztő gumikat a kerékbe. Készítettem belőle egy videót, remélem segít majd valakinek.
https://youtube.com/shorts/BuQC3NX-hV4
- 2 likes
Komment
-
Bimbi10 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseegy videót, remélem segít
Üdv Tamás
1 kép
Komment
Komment