Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Birci bemutatkozása

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Birci bemutatkozása

Sziasztok,

Ha jól emlékszem 2003-ban egyik ismerősöm szerzett egy működő képes D Csepelt, akkor elhatároztam én is, követem a példáját :-) vmi megfogott a motorban. Végül úgy alakult, hogy egy 559-es Jawa lett belőle.

Éppen Csepel blokk felújításáról böngésztem cikkeket amikor rátaláltam az oldalra.
    Röviden ennyit rólam.
    Birci
    Utoljára szerkesztve a következő által: Birci; 2012 nov. 24, 19:35.

Szia!!

Üdv. köreinkben. Ezek a gépek mind ott állnak a garázsodban???? Szép nagy garázs lehet.:-))))

Komment

Szia,

Kicsit azt már kinőttem, de még jutott nekik hely, szüleimnél :-)

Komment

Szia,

Köszönöm hogy figyelmeztettél, azt hiszem ki is veszem ezeket a dolgokat.

Birci

Komment

Komment

Igazad lehet, de egyszer próbálj a másik oldal fejével gondolkodni, és próbáld ki, mit lehet nem is nagy energiával kideríteni akár egy profil alapján is!!!! Nálam ez olyan mint a számzárak, rossz szokás, de ha bele futok egyben olthatatlan vágyat érzek hogy megfejtsem, vagyis kinyissam.:-))))
            Néha itt (net:-))) is elkap a láz, és csak úgy vaktában elkezdek nyomozni.:-))) Vagy egyszerűen csak mert érdekel az ember, utána kavarok.:-))))
            Hihetetlen milyen egyszerű, elég egy kép, amin látszik az utca név, vagy egy ismertebb épültet. De beütöd a nicket a keresőbe, és lehet hogy már is ezer dolgot meg tudsz. Jó játék, persze csak ha van ideje az embernek.:-))))

Komment

Komment

:-) valóban nagy takarítás volt.
                Azért én még bízom benne, hogy a veteránosok továbbra is megbízható emberek. Inkább segítenek egymásnak és nem kihasználják a másikat. Szerencsére nekem eddig csak pozitív tapasztalataim voltak.
                Azért valóban jobb az óvatosság :-)

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                Working...
                X