Kedves Veterán Imádók!
Kérlek segítsetek. Mint a bemutatkozásomban írtam, sikerűlt szert tennem egy 70es évjáratú 559esre. Már sokmindent...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
34 találat 0.0171 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
Jawa 250 559 töltésgondok
-
MZ ts 125 villamosság
Miért megy ki a kondi az mz-nél, akár miylet rakok bele folyton elromlik, valaki tudna segíteni mit tegyek??
-
MZ TS 125 problémái
Szép estét/napot minden kedves MZ barátnak.
Egy nagy kérdésem lenne amire már lassan fél éve nem találok megoldást. Az...
-
Egy MZ TS 125 második esélye - mechgyver
Sziasztok!
Gergő vagyok, mechatronikai mérnök hallgató Miskolcon. Miskolctól 25 km-re egy kisvárosban élek, és az egyik hobbim a régi gépek...
-
MZ lánckerék
Üdv megint, a veteránosoknak.
Melyik motor alkatrésze,ez a kerékhez tartozó szerkezet.
Választ megint csak köszönöm....
-
"Túl csúnya élni, túl furcsa, hogy meghaljon"
Üdv!
Péter vagyok Szolnokról, korábban regisztráltam a honlapra a gépkönyvek miatt, majd egyre több érdekes hozzászólást és személyes...
-
MZ TS 125-öm van. (Bemutatkozás)
Sziasztok!
Régóta motorozom, de nem mondhatom mindennapi motorosnak magam. Most már inkább vagyok koca motoros mint régebben....
-
Bemutatkozás VG
Szevasztok!
Gábor vagyok, már szűk éve regisztráltam, gondoltam írok pár sort. 3 motorom van, egy S50 Simson, egy MZ TS 125-ös amit...
-
Mz, tz vélemények
heló.
van aki tud mondani valamit .
kíváncsi vagyok a véleményetekre.
köszi
a rigákat jól kibeszéltétek.
most...
-
bemutatkozás
Sziasztok,Kupica vagyok.Szeretnék jobban belemélyedni a veterános világba,ezért csatlakozom Hozzátok.Volt már pár próbálkozásom,karosszérialakatos...
-
vándor 84
Sziasztok!magamrol röviden annyit szeretem a régi motorokat és foglalkozni velük jelenleg egy 1972 es simson schwalbe m és egy 1984es mz ts 125...
-
Birci bemutatkozása
Sziasztok,
Ha jól emlékszem 2003-ban egyik ismerősöm szerzett egy működő képes D Csepelt, akkor elhatároztam én is, követem a...Utoljára szerkesztve a következő által: Birci; 2012 nov. 24, 19:35.
-
attila45 started a topic Gépjármű átiratásA következő helyen: Gépjármű tulajdonjog-változás nyilvántartásba vételeGépjármű átiratás
Szervusztok !
Vettem egy motort,tavaly lejárt a forgalmija.
Nem tudtam átíratni, mert a műszaki vizsga feltétele az átírásnak.....
-
Dév
Üdv! Háder Dávid vagyok most töltöm a 18-adik évemet és már 14 éves korom óta érdekelnek a régi motorok egy része , Simson S51-el kezdtem...
-
1984 MZ ETZ 300, 1981 MZ TS 125 - Zigmund
28éves vagyok gyerek korom óta a benzingőz határoz meg, és abból is csak a nemesebb keveréké az igaz számomra, ez olyan mint egy jó bor, csak...