Sziasztok.rs09-k25 traktorhoz keresek dolgokat, most és felszeretném ujítani.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
szabby
Collapse
X
-
szabby eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésers09-k25 traktorhoz keresek dolgokat, most és felszeretném ujítani.
Akkor hajrá, én nem is zavarlak ebben a tevékenységedben.:-)))))Lai kedvelte ezt.
- 1 like
-
Kedves szabby!
Azért egy bemutatkozást nem így szoktak elkezdeni! Valamit írhatnál magadról ami alapján kialakul bennünk egy kép rólad. Mondjuk hogyan találtál ide, mivel foglalkozol stb. És kérlek figyelj a helyesírásra is, ezzel is növelve az oldal (ha mondhatom így) színvonalát.
Mindezektől eltekintve, ez leginkább egy motoros fórum és nem biztos, hogy traktoralkatrészekkel tudnak segíteni.
- 3 likes
Komment
-
Lai!!!!
100%-ban egyetértek a hsz-eddel. Vagyis nem.
"Ez leginább egy motoros fórum." Ez VETERÁN, és bizony a trakeszok közt is van sok veterán.:-))))
Pl. engem nagyon is érdekelne a Trabant motoros trakesz. Nem titok nekem is van egy saját fejlesztésem.:-)))és joker kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
Lai eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMindezektől eltekintve, ez leginkább egy motoros fórum és nem biztos, hogy traktoralkatrészekkel tudnak segíteni
kicsi , elzárt , közösségek tagjainak egymás közti szaporulata- mindig valami elcsökevényedéshez vezet ....
(mondom ezt a FAIT 850 klub elnökeként , ahol van Moszkvics 403 , VW tl 1600 , Autobianchi A 112, Zsiguli 1200 , Zasztava 750 , Simson 50 , Jawa 350 , PANNÓNIA , ---mint elsődleges jármű---de a tagoknak van stabilmitor , régi benzinkut , makett gyüjtemény .....stb és ezek a mások számára érdekes dolgok bemutatása ---nagyon is összehozza a társaságot )
Szerintem itt is lenne néhány ember aki szivesen csatlakozna -ezért kedvcsinálónak tennék is ide néhány képet , a szokásos nyári csongrádi , családi hétvégénkről .(nem most , mert majd jön a hozzáértő )Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2012 nov. 24, 09:07.
- 1 like
Komment
-
Látom sikerült megragadni a hsz. mondanivalóját Egyáltalán nem erről van/volt szó! Szerintem felháborító, hogy nem áldoz 5 percet az ember arra, hogy néhány szóval megtisztelje a többieket. Ráadásul még egy értelmes mondatot sem kaphattunk. És nem kifogás az, hogy nem ért az illető a számítógéphez. De ha nektek így jó akkor nem is mondtam semmit. Ha a véleményem miatt paraszt vagyok akkor nekem így is jó, de lejjebb nem adok rajta !!!
Örültem. Sziasztok!
- 3 likes
Komment
-
ApaE
Komment