Közlemény

Collapse
No announcement yet.

szabby

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

szabby

Sziasztok.rs09-k25 traktorhoz keresek dolgokat, most és felszeretném ujítani.

szabby eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    rs09-k25 traktorhoz keresek dolgokat, most és felszeretném ujítani.
    Szia!

Akkor hajrá, én nem is zavarlak ebben a tevékenységedben.:-)))))
    Lai kedvelte ezt.

Komment

Kedves szabby!

Azért egy bemutatkozást nem így szoktak elkezdeni! Valamit írhatnál magadról ami alapján kialakul bennünk egy kép rólad. Mondjuk hogyan találtál ide, mivel foglalkozol stb. És kérlek figyelj a helyesírásra is, ezzel is növelve az oldal (ha mondhatom így) színvonalát.
      Mindezektől eltekintve, ez leginkább egy motoros fórum és nem biztos, hogy traktoralkatrészekkel tudnak segíteni.
      mittom, és Che kedvelte ezt.

Komment

Lai!!!!

100%-ban egyetértek a hsz-eddel. Vagyis nem.
        "Ez leginább egy motoros fórum." Ez VETERÁN, és bizony a trakeszok közt is van sok veterán.:-))))
        Pl. engem nagyon is érdekelne a Trabant motoros trakesz. Nem titok nekem is van egy saját fejlesztésem.:-)))
        és joker kedvelte ezt.

Komment

Lai eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Mindezektől eltekintve, ez leginkább egy motoros fórum és nem biztos, hogy traktoralkatrészekkel tudnak segíteni
          talán igy indult az a trend is , hogy ( pl.) egy tipust birtokló parasztok -a találkozójukon szétvernek, felgyujtják egy másik csoport szive csücskét .....

kicsi , elzárt , közösségek tagjainak egymás közti szaporulata- mindig valami elcsökevényedéshez vezet ....

(mondom ezt a FAIT 850 klub elnökeként , ahol van Moszkvics 403 , VW tl 1600 , Autobianchi A 112, Zsiguli 1200 , Zasztava 750 , Simson 50 , Jawa 350 , PANNÓNIA , ---mint elsődleges jármű---de a tagoknak van stabilmitor , régi benzinkut , makett gyüjtemény .....stb és ezek a mások számára érdekes dolgok bemutatása ---nagyon is összehozza a társaságot )

Szerintem itt is lenne néhány ember aki szivesen csatlakozna -ezért kedvcsinálónak tennék is ide néhány képet , a szokásos nyári csongrádi , családi hétvégénkről .(nem most , mert majd jön a hozzáértő )
          Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2012 nov. 24, 09:07.
          kedvelte ezt.

Komment

Látom sikerült megragadni a hsz. mondanivalóját Egyáltalán nem erről van/volt szó! Szerintem felháborító, hogy nem áldoz 5 percet az ember arra, hogy néhány szóval megtisztelje a többieket. Ráadásul még egy értelmes mondatot sem kaphattunk. És nem kifogás az, hogy nem ért az illető a számítógéphez. De ha nektek így jó akkor nem is mondtam semmit. Ha a véleményem miatt paraszt vagyok akkor nekem így is jó, de lejjebb nem adok rajta !!!
            Örültem. Sziasztok!
            , OdinHEM és TZ kedvelte ezt.

Komment

Emberek, most mi van? Menzesz, vagy front????? Csak nyugiban, nem kel mindenre ugrani. Tudjunk már beszélni, egymással, és ne csak a kiszögeléseket keressük.:-((((
              Horusz22, kavycka és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Komment

szia viktor vok milyen alkatrész kell k25 lehet tudnék segiteni benne

Komment

Pörögjünk fel K25 -ben! Kinek milyen alkatrésze van vagy mit tud ajánlani.Viktor nekem egy jó hengerfej kellene -álomvilág.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                    Working...
                    X