Üdv mindenkinek! Nemrég csatlakoztam az oldalhoz,szóval lehet béna kérdéssel kezdem ,de érdeklődni szeretnék hogy egy 1936-os Ardie-hoz gyújtás felőli oldal deknit hol lehetne szerezni.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
1936-os Ardie
Collapse
X
-
Emlékeztem, hogy láttam egyet valahol...... Ardie VF 125
Gondolom ehhez hasonló az általad említett is. Ha szeretnéd használni is, a dokumentumaival azért legyél tisztában. (van-e, ill. minden rendben van vele) Ez csak az én véleményem!
Komment
-
Agresszive eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÜdv mindenkinek! Nemrég csatlakoztam az oldalhoz,szóval lehet béna kérdéssel kezdem ,de érdeklődni szeretnék hogy egy 1936-os Ardie-hoz gyújtás felőli oldal deknit hol lehetne szerezni.
Utólagos engedelmeddel töröltem a Bemutatkozó fórumban közzétett Riga-apróhirdetésedet. Ahogy azt a hirdetést, úgy ezt a témanyitó hozzászólásodat is javaslom a veteranapro.hu megfelelő rovatában megismételni! Kívánom, hogy sikerrel járj!
A fórumot pedig hagyjuk meg eredeti rendeltetése szerint, beszélgetés, tapasztalatcsere céljára!
- 1 like
Komment
-
mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz ilyen gépeket „használni” is szokták?
1. gép, és épp arra találták ki, hogy használják
2. ha vigyázok rá, és rendeben tartom mi baja lenne?
Szerintem, ha valaki a vitrinben akarja tartani akkor nincs értelem a generálnak sem... Rá egy festés, a többit meg szépen csillogósra varázsolni. De egyéni elhatározás kérdése minden.korompaiistvan és Che kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
Komment