Közlemény

Collapse
No announcement yet.

1936-os Ardie

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

1936-os Ardie

Üdv mindenkinek! Nemrég csatlakoztam az oldalhoz,szóval lehet béna kérdéssel kezdem ,de érdeklődni szeretnék hogy egy 1936-os Ardie-hoz gyújtás felőli oldal deknit hol lehetne szerezni.

Remélem türelmesebb leszel mint a "logód".
    Légy üdvözölve körünkben,biztosan talász olyat aki ismeri a gépet.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

A név az csak egy név teljesen türelmes vagyok

Komment

Ha tudsz tegyél fel egy képet,hátha valaki ráismer egy egy elfekvő alkatrészére.Amugy érdekelne az űrtartalma és az állapota is.
        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

125 ccm és azért érdekelne mert láttam egy eladót vázzal blokkal együtt de a kuplung felöli oldal dekni nincs meg és ha nem tudok szerezni akkor nem veszem meg a vázat és a blokkot egyenlőre a gyűjtögető fázisban vagyok ha valaki deknit akkor lehetséges hogy megveszem a vázat és a blokot

Komment

Emlékeztem, hogy láttam egyet valahol...... Ardie VF 125
            Gondolom ehhez hasonló az általad említett is. Ha szeretnéd használni is, a dokumentumaival azért legyél tisztában. (van-e, ill. minden rendben van vele) Ez csak az én véleményem!

Komment

Az ilyen gépeket"használni"is szokták?Egy felujitottat legfeljebb veterántalin.Sajnálnám.

Komment

Nekem fontos lenne hogy használni is tudjam ,egyébként igen egy ilyen ardie
                joker kedvelte ezt.

Komment

Agresszive eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Üdv mindenkinek! Nemrég csatlakoztam az oldalhoz,szóval lehet béna kérdéssel kezdem ,de érdeklődni szeretnék hogy egy 1936-os Ardie-hoz gyújtás felőli oldal deknit hol lehetne szerezni.
                  Üdvözlünk a fórumon!

Utólagos engedelmeddel töröltem a Bemutatkozó fórumban közzétett Riga-apróhirdetésedet. Ahogy azt a hirdetést, úgy ezt a témanyitó hozzászólásodat is javaslom a veteranapro.hu megfelelő rovatában megismételni! Kívánom, hogy sikerrel járj!

A fórumot pedig hagyjuk meg eredeti rendeltetése szerint, beszélgetés, tapasztalatcsere céljára!
                  kedvelte ezt.

Komment

mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Az ilyen gépeket „használni” is szokták?
                    Én biztos nem bírnám ki, hogy ne mehessek vele pár kört. Legalább hétvégente. Mitől kell annyira sajnálni?
                    1. gép, és épp arra találták ki, hogy használják
                    2. ha vigyázok rá, és rendeben tartom mi baja lenne?
                    Szerintem, ha valaki a vitrinben akarja tartani akkor nincs értelem a generálnak sem... Rá egy festés, a többit meg szépen csillogósra varázsolni. De egyéni elhatározás kérdése minden.
                    korompaiistvan és Che kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                    Working...
                    X