Üdv a csoport tagjainak. Vettem ean padot olajat szeretnék cserélni, milyen olaj kell és mennyi, illetve nem találom a nívó nyílást.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Ean eszterga
Collapse
X
-
Csirkés eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÜdv a csoport tagjainak. Vettem ean padot olajat szeretnék cserélni, milyen olaj kell és mennyi, illetve nem találom a nívó nyílást.
- 2 likes
Komment
-
Elnézést,hogy nem reagáltam, nem mentegetozni akarok,de sok egyéb más problémám is volt.
Tehát EAN 340 régi nem a kocka. közben a fiam letöltött egy gepkonyvet, sikeresen megtörtént az olaj csere. Viszont a következő probléma van most.
Pár óra használat után az első csapagynal csöpög az olaj intenzíven,tiszta olaj minden,a tokmány felveri a falra. Nem tudom a tomitetlenseg okát.valaki mondta,hogy az első csapágy rögzítő anyában van filc tömítés és azt kell cserélni.
Kérdésem az lenne,hogy mennyire kell megbontani a gépet hiszen kívül és belül is van rögzítő anya?
Komment
-
Csirkés eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseElnézést,hogy nem reagáltam
Csirkés eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenem mentegetozni akarok,de sok egyéb más problémám is volt.
A kérdésedre sajnos nem tudok válaszolni, mivel ezekhez a gépekhez nem értek, de ezek után figyeld gyakrabban az oldalt, mert láthatod, itt segítőkész tagokból nincs hiány. Szerintem hamarosan erre a problémádra is érkezik válasz.
Ezúton kívánok egyúttal boldog békés karácsonyt!Utoljára szerkesztve a következő által: Titus; 2020 dec. 24, 19:05.
- 2 likes
Komment
-
Csirkés eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése.valaki mondta,hogy az első csapágy rögzítő anyában van filc tömítés és azt kell cserélni.Csirkés kedvelte ezt."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
Csirkés eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseViszont a következő probléma van most.
Pár óra használat után az első csapagynal csöpög az olaj intenzíven,tiszta olaj minden,a tokmány felveri a falra. Nem tudom a tomitetlenseg okát.valaki mondta,hogy az első csapágy rögzítő anyában van filc tömítés és azt kell cserélni.
Kérdésem az lenne,hogy mennyire kell megbontani a gépet hiszen kívül és belül is van rögzítő anya?
Akár filces, akár labirintgyűrűs, sajnos mindkét esetben ki kell venni a főorsót, hogy megfelelően javítani tudd a problémát.
Utána be kell állítani a főorsócsapágyat olajkenésnél 0,005-0,01 mm közé. Zsírkenésű csapágynál 0,01-0,015 mm -re. Siklócsapágynál, 0,02-0,03 közé.
A ficessel azt szoktam csinálni, hogy a filces részt kiesztergáltatom az anyából, vagy dekniből, és szimeringméretre esztergáltatom.
Vannak keskeny szimeringek is.
Innentől 6-8-10 éveket elszoktak menni problémamentesen. Főorsócsapágy cserekor szoktam őket cserélni biztos, ami biztos alapon.
Pontosabbat csak akkor tunék mondani, ha látnám a gépet, vagy a gépkönyvet. (főorsóház a főorsóval, részletes rajz leírással.)
Ha el tudnád küldeni a gépkönyv szkennelt másolatát e-mail -ben, de legalább a főorsóház és főorsó részletes leírásával és rajzával, potosabban megtudnám mondani a megoldást.
Boldog, békés karácsonyi ünnepeket kívánok.Utoljára szerkesztve a következő által: Kopasz 1; 2020 dec. 25, 08:23.
- 2 likes
Komment
-
Csirkés eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseElnézést,hogy nem reagáltam, nem mentegetozni akarok,de sok egyéb más problémám is volt.
Tehát EAN 340 régi nem a kocka. közben a fiam letöltött egy gepkonyvet, sikeresen megtörtént az olaj csere. Viszont a következő probléma van most.
Komment
-
Csirkés eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKöszi a választ, mennyire kell megbontani a gépet?
Az orsót is ki kell venni?
El tunád küldeni a gépkönyvet e-mail -ben?
Komment
Komment