Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Benutatkozás - Kisfönök

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Benutatkozás - Kisfönök

Sziasztok.Kisfönk vagyok.A régi gépjárművek a kedvenceim ezek még igazi műalkotások voltak.Nekem egy 1982-ben gyártott JAWA 207 500 -asom van.A barátaim is azt szokták kérdezni,hogy miért nem veszek valamilyen fiatalabb gépet,meg,hogy ez elkísér a halálomig.Hát igen másikat nem akarok venni nagyon szeretem ezt az öreg gépet,lehet ,hogy elfogult vagyok,de ezek még a mai napig megállják a helyüket.A gépek szeretete,restaurálása,amikor egy halom ocskavasból egy igazi guruló remekmű lesz az az igazi szemet gyönyörködtető élmény vagy mikor először hallod a motor zúgását és mikor már a kész művet dédelgeted mint egy kisgyereket az a csoda.

Szia Kisfönök!

Itt azután van néhány hozzád hasonló beállítottságú ember, aki él hal a rozsdás vasakért. Isten hozott. És igen, az, amikor egy halom ócskavas megint gépként kel életre az tényleg nagyszerű dolog. Én is ezt szoktam érezni akkor is, ha valamelyik halottnak hitt othoni masinát életre keltem, vagy amikor egy általam tervezett és legyártatott tényleg azt kezdi csinálni, amit elvárok tőle. Nézzél szét alaposan itt és csatlakozz hozzászólásaiddal a fórumhoz.

Üdvözlettel: CZsolti.
    wsievers, Che és OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

Üdv.

Na na, nagyon az én dumámat nyomod!!!!!!:-))) Vagy lopod, vagy lehet hogy távoli rokonok, esetleg iker testvérek vagyunk.:-)))))))

Komment

Kisfőnök? Önbizalmad legalább van
        Igaz, aJawa már veterán korú, de van azért annál öregebb vas is, és nem fontos rozsdaboglyának lenni
        Ha Tuzi-vel bárminemű rokonság is fennál, egy magyar motorigmeg sem fogsz állni

Komment

Úgy is van.:-)))) Hogy is néz ki ez a Jawa??? Esetleg ajánlok érte egy "rendes" motort.:-)))) Bár akkor azt vennem kéne mert ahogy már párszor mondtam, tőlem motor ,csak ha már engem talpal előre ki vittek..-(((

Komment

Ismerek olyat, aki ezt megteszi

Komment

Nekem is elég közeli ismerősöm, elég gyakran jár nálunk.:-((( Na nem hivatalból.:-))) Szoktam is neki mondani, amikor ügyeletben van, hogy fel nyomilom, mert meg vagyok félemlítve a fekete ruhájától.:-)))))

Komment

Ugrás az oldal tetejére
              Working...
              X