Köszönöm a befogadást, üdvözlök mindenkit! Magamról pár szót csak. Azt hiszem régi motorosnak hívhatom magam több mint 40 év motorozás és szerelés után. Most is gyerekkorom szoci motorjai iránt rajongom, még lengővillás Komárral kezdtem, most éppen CZ és Jawa 350-es motorjaim vanak. Kizárólag Fiam és saját kedvtelésünk okán újítgatjuk fel szerény képességeink szerint a vasakat, hogy aztán kicsit koptassuk a gumit rajtuk. A CZ-t még 1980-ban újan vettem, ez sikerült sikerült a legjobban. Időnként belefutunk rejtélyes hibákba, aminek megoldására itt találtunk megoldást, így gondoltam csatlakozom hozzátok. Hivatalosan elektronikai és informatikai dolgokkal foglakozom, de mechanikai végzettségem is van. Ha esetleg szerény tudásommal segíteni tudok, természetesen szívesen megteszem!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Bemutatkozás
Collapse
X
-
Üdv közöttünk!lszabonk eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa esetleg szerény tudásommal segíteni tudok, természetesen szívesen megteszem!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
-
Nekem pont kéne kis segítség... nem tudok linket bemásolni.lszabonk eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa esetleg szerény tudásommal segíteni tudok,
- 2 likes
Komment
Komment