Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás - szászbácsi

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bemutatkozás - szászbácsi

Sziasztok!

András vagyok Pest megyéből, Gödöllőről. Ifjúkorom első autója egy rozoga Fiat 850-es volt, amit gondos tulajdonosként elvittem a szerelőhöz. Sajnos nagyon rossz és drága tapasztalatokat szereztem, ezért úgy határoztam, hogy inkább tankönyvekre, szerszámokra költök a jövőben.
    Ez több mint húsz éve történt, és döntésemet nem bántam meg. Szerelőhöz csak műszakiztatás alkalmával, illetve LPG tartály csere alkalmával látogattam. Helyette minden eddigi autómat alaposan megismertem, és bármit meg tudtam javítani rajta, a munkadíj pedig a tankba került .
    Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra, mert aki öreg járműveket szeret vásárolni, azt nagyon kevesen értik meg. Talán ebben a csapatban többen is érzitek, hogy egy öreg gép lelkét is ápolni kell, ami sokszor jó érzés is lehet.

Kedves szászbácsi , gurul még a Fiat ?
    Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2012 dec. 05, 10:35.

Komment

szászbácsi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      egy öreg gép lelkét is ápolni kell, ami sokszor jó érzés is lehet.
      Meg néha az öreg gépet ápolókét is, hogy a lelkület fiatalos maradjon. Isten hozott a fórumon! Nekem volt egy 126-os Kispolskim és egy Lada 2105-ösöm is. Jó dolog, ha az ember nem csak szeret, de tud is bütykölni. Én magam is vagyok olyan irigy, hogy nem segítem a mesteremberek megélhetését. Egyedül a gázzal vagyok úgy, hogy jobb mesterre bízni.
      wsievers kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X