Üdvözlöm a Veterán Fórum minden kedves tagját! Magam részéről minden régiség érdekel, főként műszaki és még inkább jármű témában. De a kedvenceim a régi magyar motorok. Harminc éve vettem az első Pannóniámat, ma is meg van, műszakija van, nagyon szeretem. Azóta lett három társa, P 10, P 21 és egy TLB, ami most készülget. Egy OT rendszámú kis Csepel társaságában őrizgetem őket. Remélem sikerül a mostani felújítással kapcsolatban hasznos információkat szereznem. Amennyiben szerelési gonddal küzd valaki, szerszámkészítő és motorszerelő múlttal abban pedig szívesen segítek. Jó veteránozást mindenkinek!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Régi magyar motorok
Collapse
X
-
Kedves Cseho!
Üdv a fórumon! Ha megnézegeted a Pannóniás témákat szerintem sok kérdésedre meg is van a válasz, mert régóta gyűlnek itt az információk a szereléssel kapcsolatban. Viszont ha valamelyikre nem találnál választ, biztosan lesz aki tud benne segíteni.
Élég szép kis gyűjteményt tudhatsz a magadénak, ha van időd és kedved pár képet feltehetnél, hadd lássuk miről is van szó. Bár ha jól tudom, csak 5 hozzászólás felett tudsz csatolmányt felölteni, de az már csak 4 hozzászólásnyira van. Pár magyar gép akad nálam is: P10, T1, Danuvia és Csepelek. Külföldiek közül CZ, MZ, Simson, Romet, Riga és Babetta.
- 6 likes
-
Nehéz szakma ez a felújítás, néhány nap helyett akár egy két hónapot is várni kell mire valami elkészül, gondolok itt festésre polírozásra, bármire.. és akkor még a végeredmény sem garantáltan túl jó. Jelenleg krómoztatni szeretnék, van valakinek tippje? Már az se baj ha nem a Dunántúlon van, úgyis postázni kell
Komment
-
Cseho eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKészül szépen, le is van alapozóval festve, de nincs infóm a színekről, elrontani meg nem szeretném. Tud valaki segíteni?
- 4 likes
Komment
-
Cseho eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseJelenleg krómoztatni szeretnék, van valakinek tippje?
- 2 likes
Komment
Komment