Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Én a magas,de nem okos

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Én a magas,de nem okos

Üdv mindenkinek.

Nem vagyok veterán motor illetve alkatrész szakértő se szerelő,csak a ismerős veteránosoktól tanulgatok ezt-azt.

Van egy Izs 56-som szétszerelt állapotban,és meg vagyok akadva a motornál,mivel nem tudom mennyibe fog az nekem fájni hogy üzemképesé legyen alakítva ( be van állva a főtengely ).

A másik probléma: vázszáma s motorszáma egyezik,de nincs meg a papírja.

Csupán ez a két dolog az ami lassítja a meg építését.

Na szóval töredékesen,de ez vagyok én.

Hozzá firkantásaitokat a " bemutatkozásomhoz" köszöntem.

Szép napot mindnyájatoknak.

Szia!

coli eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Van egy Izs 56-som szétszerelt állapotban,és meg vagyok akadva a motornál,mivel nem tudom mennyibe fog az nekem fájni hogy üzemképesé legyen alakítva (be van állva a főtengely).
    7000 ft jelenleg plusz centírozás és összerakás...vagy ha van gépműhelyed vagy gépműhely hozzáférésed, megperselyezheted a hajtókart(ha szükséges)+csinálhatsz új csapszeget.
    Jelenleg én is itt tartok...a főtengelyem már össze van rakva, centírozva, csak a blokkot kéne végre összerakni, de ahhoz még hiányzik pár apróság.
    CZsolti, korompaiistvan és OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

Az helyzet hogy egyik sincs,és nem is merek neki állni a széthúzásának mivel nem értek hozzá.
      Azért köszi az infó-t.
      korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Üdv coli!
        Hát valahogy el kell kezdeni! Senki sem úgy született, hogy csukott szemmel rakja össze a motorokat! Szétszerelés közben csinálj sok-sok fényképet, jegyzetet, aztán majd az összerakás fordított sorrendben fogkövetkezni, csak új alkatrészekkel! A gyújtás lehet, ami kicsit bonyolultabb, de ha figyelsz, szerintem az sem egy ördöngősség szerintem, és itt az Izs-es fórumokban mindent megtalálsz hozzá! Bár jobb, ha kérdezel, vagy ha valaki ráér, ésaközelében islaksz, érdemes átvinni, miközben nézed és besegítesz neki összerakja neked, aztán a következő alkalommalmár megy jobb esetben.
        wsievers kedvelte ezt.

Komment

korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          A gyújtás lehet, ami kicsit bonyolultabb, de ha figyelsz, szerintem az sem egy ördöngősség szerintem, és itt az Izs-es fórumokban mindent megtalálsz hozzá!
          "Tegye a kezét a képernyőre és csinálja azt, amit én..." A tévében láttam. Ott állítólag működik. ...
          korompaiistvan és wsievers kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X