Sziasztok Megszállott Urak! Köszönöm a felvételt.75 éves vagyok, 2 éve strókot kaptam, azóta nem tudtam még motorozni, mert a jobb kezemmel nem érzek. Rájöttem, ha felrakok 1 oldalkocsit, akkor tudom használni a Pannónia P20-as motoromat. Vettem hát 1 megviselt Duna OK2 oldalkocsit, azt kezdtem rendbehozni minél előbb, mert nagyon hiányzik a motorozás.Még nem szereltem fel oldalkocsit, azért keresek ötleteket.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Bemutatkozás
Collapse
X
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseadászom a számomra "elérhető " oldalast :mikorra nem tudok felmászni a szólóra a csípöm miatt .
- 3 likes
Komment
-
Furi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMég nem szereltem fel oldalkocsit, azért keresek ötleteket.
Gyerekkoromban hallgattam egyszer két öreg veszekedését e témában. Miszerint az egyik Pannónia+Duna oldalkocsival állandóan kormányzott, ami a másik szerint egy f.szság, met ha jól van beállítva a kerékösszetartás akkor elengedett kormánnyal is elmegy egyenesen. Erre az első szerint az utak között különbség van dőlésszögben és sosem lehet jól beállítani.
Erről hosszabban és hangosan beszélgettek, csak én nem vagyok agy grafomán.
- 4 likes
Komment
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseegy f.szság, met ha jól van beállítva a kerékösszetartás akkor elengedett kormánnyal is elmegy egyenesen.
- 4 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésePedig egy esztergályos precizitásával, totálisan tudományos alapon állítottam be.
- 2 likes
Komment
Komment