Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    szinte lehetetlen jókor inteni
    Nehogy addig fosztorgassuk ezt a témát, mígnem bölcs illetékeseink az íróasztaluk mögül felfigyeljenek rá, és kötelezővé teszik az irányjelző felszerelését!

Komment

Körforgalomból kifelé
      Na ez, amit ha lehet mindig elkerülnék, csak itt a környéken már mindenhol azt építenek. A P10-el nincs gond, mert tempomatos a gázkarja, de a többi gépen ha elengedem a gázmarkolatot motorfékez, pedig kihajtásnál épp hogy gyorsítani kéne ha nincs gyalogos. Néha ha úgy adódik csak lehúzódok a külső ívre és kiszlisszanok karjelzés nélkül. Úgy gondolom, hogy a motor mozgása az értelmesebb sofőröknek már előre jelzi, hogy mit szeretnék. Aki meg nem figyel annak meg tök mindegy.
      Körforgalomból kifelé a mellkasom előtt jelzek jobbra bal kézzel
      Ez viszont érdekes, majd ezt is kipróbálom

Komment

Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        elengedem a gázmarkolatot motorfékez
        Bal kéz kuplungol, jobb kéz integet ....lenne a megoldás, de nem! Egyrészt, mert a körforgalomból nem kigurulni, hanem kihúzni illik. Aztán épp a minap olvastam, hogy az indexelést a manőver megkezdése előtt kell kezdeni (ez rendben van) és egészen a manőver befejezéséig kell folytatni. Esetleg Mátéapu, mellkas előtti integetését egy mozdulattal tovább vinnénk, onnét már nem nagy távolság a gázkar, azt húznánk bal kézzel, így a jobbal vidáman integethetnénk.

Komment

Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          és egészen a manőver befejezéséig kell folytatni.
          Ha ezt demonstrálná egy törvényhozó akkor megtapsolnám
          Bal kéz kuplungol, jobb kéz integet
          Ha valaki be akar jönni előttem ahol én kimennék akkor ez az egyetlen megoldás, neki mindenképpen illik jelezni.
          Esetleg Mátéapu, mellkas előtti integetését egy mozdulattal tovább vinnénk
          Ez már nagyon merész manőver lesz akkor
          Egy régi könyvben olvastam, hogy gyakorlott utas átveheti az irányjelzés feladatát, tehát feleséget vagy barátnőt fel kell ültetni hátra és a probléma megoldva.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X

Debug Information