Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Köszöntök mindenkit, így szép a tavasz, tán csak nem megszabadultunk netán végleg? a hideg kiráz, ha csak temu-t látok.
    Drukkolok Horex-nek, gratulálok Lacookának . Neki egyébként üzenem: semmiről nem akarlak meggyőzni, magam is 100-as benzinnel jártam korábban, de a napokban indítottam el minden gépet (fűnyíró-k, fűkasza, kapálógép, Pannónia) ami benzinnel megy. Minden elindult a tavalyi 95-össel. (Tavaly tavasszal - próbaképpen - egy hónap hónap híján 1 éves benzinnel is elindult a fűnyíró). Előtte - Mátéapu tanácsára - jól felráztam a kannákat.
    Nem benzint, hanem prémium yamaha olajat vásároltam egyszer elég drágán. A bótos kérdezte mibe lesz, mondtam Pannóniába, mire Ő vigyorogva: "disznónak kaviárt mi?".
    A magam részéről várok vissza mindenkit.

Komment

Már egy pár napja tiszta a levegő. Szerintem reménykedhetünk.

Komment

lacooka96 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Azért kérdezem, mert ugye annak a fészke van elmenve a blokkban és a perselyezéshez / fúráshoz nyilván kellene egy csapágyméret.
        Nem kell izgulni a csapágymérete miatt ! Aki elvállal egy ilyen munkát ,ha nem kérnek változtatást akkor az eredeti méretre készítjük . Aki azért kér csapágyat ,hogy próbálgassa : az nem tud mérni ,vagy nem jó az eszköze öt inkább kerülném.....
        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Osumi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Van ennek valamiféle szakirodalma, hogy milyen méretre kell felfúrni?
          Gépészeti szakirodalom ! Nem javaslom a perselyezést a Jooker által ajánlott módszer a megfelelő megoldás . Felhegeszteni ,újramunkálni .
          "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X