Üdv mindenkinek!! Nagyon örülök , hogy rátaláltam az oldalra. Már elég régóta gondolkodom egy Pancsi beszerzésén. Most talán sikerül. A kiszemelt áldozat egy 1957 TLT . ( fekete ) Egy kicsit bizonytalan vagyok , hogy mennyire gyári alkatrészek vannak rajt , ezért a segitségeteket kérem. Előre is Köszönet. P Roland.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Tlt - pepita19
Collapse
X
-
Szervusz Roland!
Üdv közöttünk. Ha teszel fel képet a kiszemeltről, akkor biztosan lesz aki segít rajtad eredetiség ügyben - esetleg van "Típusjegyek" része a fórumnak.
Vásárlási témában született már itt-ott pár tanács a fórumon, szerintem ha közúton is szeretnél vele menni, akkor a papírok meglétére (forgalomba helyezhetőségre) érdemes figyelni. Nekem legalábbis ez az egyik legfontosabb tényező, mert jobban szeretem az úton látni a gépet mint a garázsban.
Üdv,
GáborThere's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 3 likes
Komment
-
Üdvözöllek!
Megtaláltam a hírdetést és szeretnélek óvatosságra inteni a vétellel kapcsolatban!
A képek közül a motorszámot ábrázolót nem raktad fel. Én szerintem a motorszáma "ütött", ugyanis a nulla karaktere "trapéz" alakú. Ezen a típuson és évjáraton a "kereket" használták.Utoljára szerkesztve a következő által: nyuszifül; 2012 dec. 15, 21:51.
- 3 likes
Komment
-
Pannonia TLT És erről mi a véleményetek? Nem mintha meg akarném venni csak úgy kiváncsiság, meg hátha megtetszik Pepitának ez a gép is, bár nem tudom a másikat mennyire tarthatják.
- 1 like
Komment
-
Sziasztok. kis időre eltűntem, a fórumról . Pontosabban csak olvastam. A tlt tényleg elég meredek. De hirtelen felindultságból vettem 2 Pannóniát. Egy T1-est + egy T5-t. A t5 papiros, sőt első gazdás. a t1hez talán sikerül a papír. Viszonylag jó mind a két motor. A t1 egyben a t5 darabokban. Képeket is teszek fel ha a fényképező előkerül.
- 2 likes
Komment
-
Üdv!
pepita19 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA t1 egyben a t5 darabokban. Képeket is teszek fel ha a fényképező előkerül.
Komment
Komment