Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Spacy-Panelka

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Spacy-Panelka

Az első megvan, a másodikat most szeretném : )

Üdv. A spacy az egy 250-es négyütemes Honda robogó (1986-os), a Jawa 250 559-et most szerzem be (remélhetőleg). Lesz vele dolog, de talán nem olyan sok. Első tulajtól, szürke forgalmival, már vagy tíz éve áll a garázsban. Elektromos gyújtás, akksi, bowdenek, stb. ebben kellene majd segítség.

A Honda minőségre jellemző, a blokkban 50 ezer km van, még nem kellett megbontani, csak a hajtást csereberélni.

Kicsit rólam is: Fejérben élek, Bp-en dolgozok, 38 éves vagyok. A Jawa felé édesapám emléke miatt fordultam. Egy ilyet birtokolt Ő is. Reményeim szerint, most majd én is.

B.U.É.K. mindenkinek!
    Utoljára szerkesztve a következő által: Virágmarcell; 2013 jan. 01, 00:35.

Isten hozott az új esztendőben!

Együtt kitaláljuk majd ezeket a dolgokat. Hasonló cipőben járok? én egy CZ 350 472-est újítok fel. Segítség és hozzászólás akad itt bőven. Jó fórumozást és boldog új évet kívánok.

CZsolti
    sepy és Che kedvelte ezt.

Komment

Köszönöm CZsolti, neked (nektek) is búék!

Fater, sokat mesélt a Jawaról mikor gyerek voltam, hittem is meg nem is. Most már tudom, jobban kellett volna figyelnem : )
      Egyik szomszéd is pihentet egy cz-t, azt hiszem 350-es, már régen láttam. Azt mondja üzemképes, bár lenne mit csinálni rajta. Rendszámos. Engem kért meg nézzük át. Át is megyek hozzá v.mikor.
      CZsolti és Che kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X