Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás András1959

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bemutatkozás András1959

Igen ez a születési évem. Több mint 20 év kihagyás után ültem vissza a motorra, de már nem a mostani újakra, hanem veteránozni kezdtem. Két gépnek is büszke és boldog tulajdonosa vagyok: Egy T-5 Pannonia 1972-ből, valamint egy oldalkocsis Jawa 350-638 a Strakonicei "boszorkánykonyhából". Ha egyedül vagyok, a Pannioniát, míg ha a párommal motorozunk akkor a Jawa-t használom. Amúgy gépészmérnök vagyok, a BME-n végeztem 1983-ban, és logisztikai területen dolgozom.

Üdv köreinkben!
    Mindkét motorhoz megtalálsz mindent itt akár dokumentumokról, akár alkatrészről, vagy szerelésről is lenne szó.
    mittom kedvelte ezt.

Komment

Üdv nálunk!
      Azért ne keverjük össze a kettőt, a Jawák Tͽnec-ben készültek. A Czetkák készültek Strakonice-ben! Kb 130 Km a különbség...
      Ez olyan, mintha a Csepel Motorkerékpárgyárat hasonlítanánk a Danuviához. Az egyik gépjárműgyár, a másik fegyverüzem.
      mittom és kedvelte ezt.
      "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
      "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Üdv. András a sorainkban. Gyönyörű az a képen szereplő Jawa. Az még aklasszikus. 1968 ban ültem egy ilyen ovál nyerges 350-esen és nem utas ként, óriási öröm volt még ezt devizáért vették . Az ahír járta róluk,hogy hidegen járatták a gyárban és ezért volt hallható egy érdekes surrogó hang. Nem egy széthajtott példány volt a szobában tartotta a tulaja előzőleg. Az én akkori Danuviámhoz olyan volt mint egy sárkány. Érezd jól magad közöttünk,üdv. Sepy.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X