Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás - gery0920

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bemutatkozás - gery0920

Sziasztok!

Gergő vagyok és hobbim a régi motorok bütykölése. Van két Simsonom egyik S50 másik S51es az utóbbit nulláról építettem csak a váz meg a blokk volt meg. A napokban pedig fontolgatom egy CZ 350 felújítását remélem kapok majd itt segítséget ha elakadnék.

Üdv mindenkinek!

gery0920 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    A napokban pedig fontolgatom egy CZ 350 felújítását remélem kapok majd itt segítséget ha elakadnék.
    Üdv köztünk! CZsoltival ketten tartjuk a frontot, de akadnak erre még látens Czsek...
    CZsolti, és 2 további látogató kedvelte ezt.
    "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
    "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

gery0920 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      fontolgatom egy CZ 350 felújítását
      Szia Gergő! Csak ne úgy mint a székely fiú a mondanivalóját: "Ha sokáig fontolgatom teljesen kiég édesapám ködmöne, gondoltam szólok!"

Üdvözöllek itt közöttünk. Én sem felújítást terveztem eredetileg, csak egy alapos tisztítást. Mostanra kosárban van a gép, a váz újrafestve várja a tavaszt. A blokk pedig kényelmesen a falnakdőlve várja a blokkfestést és amit még ígértem neki. (Polírozás pl.)

Szóval készülj fel egy hosszú és szép utazásra. De hidd el, megéri. Ha mindent jól csinálsz, akkor egy igazi kéthengeresed lesz, ami ugyan kétütemű, de nagyon szép hangja van. Az ötletelésben majd segíthetsz.

Isten hozott! Üdvözlettel: CZsolti

Komment

Köszönöm a kellemes fogadtatást.
        Amivel tudok majd megpróbálok segíteni, ötletelni. Csak még ki kell ismernem magam a fórumon

Komment

A letölthető doksik között találsz konkrétan CZ vonatkozásút és általánosabbat is. Wsievers részletekbe menően tud bármely Czetka és Jawa típusról információt. Én a CZ 350 472-est ismerem igen behatóan. A profilomban láthatsz róla képeket.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X