Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozás - tasi20

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bemutatkozás - tasi20

Helló sziasztok

Taschner Bence Vagyok 18 éves 7 éves korom óta motorozok még Romet Kadettal kezdtem amit Taschner Zsolttól édes apámtól kaptam. Ő is itt van a fórumon ő ajánlotta hogy regisztráljak be ide. 8 éves korom óta csepeleket pannoniákat mz-ket bmw-ket és egyéb veteránokat Csiszolgattam javítgattam apám keze alatt. Azóta el telt 10 év megszámlálhatatlan motort ujitottúnk fel apuval. Több tucat motorom volt használatra veterán kis motor, komolyabb veteránok versenymotorok stb... .
    Most a Bánki Donát Szakközép iskola gépész szakán tanulok Autó szerelő gépésznek. Jelenlegi motorom egy Suzuki Gsx 550 EF 1983-as egy két képet mellékelek.
    Attached Files

mittom kedvelte ezt.

Komment

.....
      tasi20 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      veteránok versenymotorok stb
      ezt kicsit bővebben lehetne kérni ?

Komment

Üdv nálunk!

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Szép az a 250-es Csepel!
        Én is gratulálni szeretnék hozzá, mert gyönyörű. Érezd jól magad "nálunk"
        sepy kedvelte ezt.

Komment

Szia ApaE nem a Dunaújvárosiba járok hanem a Tatabányai Bánki Donátba Üdv

Szia nem veterán verseny motorok hanem verseny motorok Pl: Sportmotor Honda Ns 125 R 1988 Aztán még Yamaha RD 125 1982. Verseny Kroszmotor : Honda CR 125 Most meg egy Suzuki Gsx 550 Ef 1983 van ami már 4 éve van tulajdonomban és immár 30 éves és nagyon szeretem.

Kösz szépen mindenkinek a hozzá szólást

Komment

Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X