Sziasztok! van a tulajdonomban egy 1962-es kiadású Pannónia T1-es! Szereztem hozzá egy használt kürtöt. De nem szólal meg valószínűleg a tekercs zárlatos benne . arra lennék kíváncsi ,hogy hol tudok tekercset venni, esetleg megtekercseltetni. Előre is köszönöm a segítséget!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannónia 6v-os kürt
Collapse
X
-
Kedves Kari! Még mielőtt kidobnád a lomosba tanácsolom nézd át körbe-körbe mint a szép nőt. Azután viszont ezt fújd körbe Wd-40-nel. Óvatosan próbáld megmozgatni a membrán állító csavarát nehogy bele szakadjon. Ha már könnyedén mozog próbáld meg akkura kötni és közben az állító csavart mozgatni, jó esetben életre kel. Sikeres próbálkozást. Üdv. Sepy.CZsolti kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Üdv! Még éppen nem lett kimérve a tekercs ,ez csak egy felvetés volt. Nem tudom melyik fajta kürt. Annyit tudok, hogy pannóniára való. A beállítását nem is próbáltam, de a hét végén vagy azt elején megnézetem szakavatott emberrel. Van egy két ismerősöm aki foglalkozik pannóniával hátha meg lesz a hiba forrása. minden estere köszönöm a hozzászólást! Üdv!
Szia! Semmi estere sem akarom kidobni még ha süket is. Ez igaz még egy kis nyomozást igényel. Köszönöm az ötleteket . Remélem tudunk bele életet lehelni! Üdv
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKedves Kari! Még mielőtt kidobnád a lomosba tanácsolom nézd át körbe-körbe mint a szép nőt. Azután viszont ezt fújd körbe Wd-40-nel. Óvatosan próbáld megmozgatni a membrán állító csavarát nehogy bele szakadjon. Ha már könnyedén mozog próbáld meg akkura kötni és közben az állító csavart mozgatni, jó esetben életre kel. Sikeres próbálkozást. Üdv. Sepy.
- 3 likes
Komment
-
Kedves Zsolti! Úgy is mint márkatárs örülök,hogy örömet okozhattam. Én a kürttel való bánásmódra idéztem a hasonlatot mellyel Te is tisztában vagy gondolom hiszen én is értéknek tartom. A Hölgyekkel kapcsolatban pedig melyeknek csodálója és Tisztelője vagyok tudom ,hogy máshol van a megnyilvánulás helye. Majd csak jön a tavasz!Igaz addig nekünk is sok dolgunk akad a kedvenceinken /motorokra/ gondolok. Én sem haladok sehova az enyémmel soha sincs időm rá. Kösz. a megjegyzést Üdv. Sepy.CZsolti kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Nekem is van két süket KU4-esem. Csak még nem jutottam el az unokatestvéremhez, aki villamossági szakember, remélem legalább egy jót csinál belőle és kiderül, mitől némultak meg.Pannóniás Kari kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÚgy is mint márkatárs örülök,hogy örömet okozhattam. Én a kürttel való bánásmódra idéztem a hasonlatot mellyel Te is tisztában vagy gondolom hiszen én is értéknek tartom.
Jó felkészülést a tavaszra. Elég hideg van most kint ahhoz, hogy várjam már eljövetelét. Üdv: CZsolti.
Sepy módszere a kürt életre keltéséhez viszont tényleg eredményes módszer. Csak belém bújt az ördög, azért kötözködtem. ...sepy kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
Komment