Sziasztok! van a tulajdonomban egy 1962-es kiadású Pannónia T1-es! Szereztem hozzá egy használt kürtöt. De nem szólal meg valószínűleg a tekercs zárlatos benne . arra lennék kíváncsi ,hogy hol tudok tekercset venni, esetleg megtekercseltetni. Előre is köszönöm a segítséget!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannónia 6v-os kürt
Collapse
X
-
Kedves Kari! Még mielőtt kidobnád a lomosba tanácsolom nézd át körbe-körbe mint a szép nőt. Azután viszont ezt fújd körbe Wd-40-nel. Óvatosan próbáld megmozgatni a membrán állító csavarát nehogy bele szakadjon. Ha már könnyedén mozog próbáld meg akkura kötni és közben az állító csavart mozgatni, jó esetben életre kel. Sikeres próbálkozást. Üdv. Sepy.CZsolti kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Üdv! Még éppen nem lett kimérve a tekercs ,ez csak egy felvetés volt. Nem tudom melyik fajta kürt. Annyit tudok, hogy pannóniára való. A beállítását nem is próbáltam, de a hét végén vagy azt elején megnézetem szakavatott emberrel. Van egy két ismerősöm aki foglalkozik pannóniával hátha meg lesz a hiba forrása. minden estere köszönöm a hozzászólást! Üdv!
Szia! Semmi estere sem akarom kidobni még ha süket is. Ez igaz még egy kis nyomozást igényel. Köszönöm az ötleteket . Remélem tudunk bele életet lehelni! Üdv
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKedves Kari! Még mielőtt kidobnád a lomosba tanácsolom nézd át körbe-körbe mint a szép nőt. Azután viszont ezt fújd körbe Wd-40-nel. Óvatosan próbáld megmozgatni a membrán állító csavarát nehogy bele szakadjon. Ha már könnyedén mozog próbáld meg akkura kötni és közben az állító csavart mozgatni, jó esetben életre kel. Sikeres próbálkozást. Üdv. Sepy.Ha mégis az utóbbi, akkor másik topicban a helye! Műszaki szövegnek nagyon jó, "virágnyelvűnek" pedig zseniális.
- 3 likes
Komment
-
Kedves Zsolti! Úgy is mint márkatárs örülök,hogy örömet okozhattam. Én a kürttel való bánásmódra idéztem a hasonlatot mellyel Te is tisztában vagy gondolom hiszen én is értéknek tartom. A Hölgyekkel kapcsolatban pedig melyeknek csodálója és Tisztelője vagyok tudom ,hogy máshol van a megnyilvánulás helye. Majd csak jön a tavasz!Igaz addig nekünk is sok dolgunk akad a kedvenceinken /motorokra/ gondolok. Én sem haladok sehova az enyémmel soha sincs időm rá. Kösz. a megjegyzést Üdv. Sepy.CZsolti kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Nekem is van két süket KU4-esem. Csak még nem jutottam el az unokatestvéremhez, aki villamossági szakember, remélem legalább egy jót csinál belőle és kiderül, mitől némultak meg.Pannóniás Kari kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÚgy is mint márkatárs örülök,hogy örömet okozhattam. Én a kürttel való bánásmódra idéztem a hasonlatot mellyel Te is tisztában vagy gondolom hiszen én is értéknek tartom.
Jó felkészülést a tavaszra. Elég hideg van most kint ahhoz, hogy várjam már eljövetelét. Üdv: CZsolti.
Sepy módszere a kürt életre keltéséhez viszont tényleg eredményes módszer. Csak belém bújt az ördög, azért kötözködtem....
sepy kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
Komment