valaki nekem nem tudná felrakni,Trabant 1.1 Szerelési könyvét? Nagyon köszönöm!!!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Trabant 4T
Collapse
X
-
colin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAki a Trabikat szereti,rossz ember nem lehet.
Komment
-
Üdv!
Jómagamnak is van egy Trabim (igaz kétlövetű és a Wartburg melletti második kedvenc) de ettől függetlenül nagyon szeretem. Amúgy ezeken az autókon nőttem fel sok tapasztalatot szerezve. Ha bármi kérdés felmerül nyugodtan tedd fel!
Biztosan választ fogsz rá kapni hisz sok jó segítőkész ember van itt a fórumon.
Előre is sok sikert a projekthez!
Komment
-
wee,
Már van fennt a letöltések menüben: Trabant - Letöltések - Veterán fórum
wee eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésevalaki nekem nem tudná felrakni,Trabant 1.1 Szerelési könyvét? Nagyon köszönöm!!!
Komment
-
wee eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésevalaki nekem nem tudná felrakni,Trabant 1.1 Szerelési könyvét? Nagyon köszönöm!!!
Üdv Öcsi !
Komment
-
Eredeti trabi karosszéria javító elemek tényleg csak garázsok mélyéről kerülnek elő, de vannak utángyártott elemek melyek viszonylag méret pontosak és elérhető áruk van. Igaz beépítésük, hogy az tényleg igényes legyen több munkát és gyakorlatot igényel. Ha tanácsolhatok valamit az elsődlegesen a jó és gondos alapozás kívül-belül mert e- nélkül nem lesz tartós a legszebb munka sem. Ne csak a fedő festék legyen minőségi ! Gondos tömítést, jó munkát kívánok. Sokan azt képzelik a Trabant nem rohad el csak mikor szétbontja akkor szembesül a valósággal. Üdvözlettel Sepy. Ha kérdésed van és lesz bátran kérdezz vagyunk páran kik tudunk segíteni ha igényeled!Beagle és kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
Szia!
A Sika jó anyag. Nyugodtan dolgozhatsz vele nem lesz gond. Persze ezeknél is van több fajta, meg kell nézni neked melyik a legjobb.
A hegesztési varratokat mi ha nem is cinezzük akkor lefújjuk cink sprével. Utána mehet a varrattömítő. Ez ecsetelhetős.
Viszont az egyik legfontosabb dolog amiről általában elfelejtkeznek az hogy az üregvédelem legyen elvégezve!Mondjuk ez az utolsó lépés de mégis ez szokott kimaradni.
Ehez van spéci viaszbázisú szer, amit spéci pisztolyból lehet befújni az üregekbe. Pl. a küszöbbe, hattyúnyakba.
Felülről vannak technológiai furatok amin be lehet vezetni a pisztoly csövét "oszt agggyad neki"
A trabinál le kell szedni az összes kárpitot és befújni az ajtók aljába is, a doblemez peremekhez is és az összes problémás helyre.
Állagmegóvásban nagyon sokat segít.
Remélem tudtam segíteni.
- 1 like
Komment
-
sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA Sika jó anyag. Nyugodtan dolgozhatsz vele nem lesz gond. Persze ezeknél is van több fajta, meg kell nézni neked melyik a legjobb.
A hegesztési varratokat mi ha nem is cinezzük akkor lefújjuk cink sprével. Utána mehet a varrattömítő. Ez ecsetelhetős.
- 3 likes
Komment
Komment