Közlemény

Collapse
No announcement yet.

stungyi‎

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

stungyi‎

Sziasztok Veteránosok!

Nem kezdő motoros, de kezdő veterános vagyok. Egy érvényes forgalmival rendelkező 1972-es gyártású CZ 175/477 próbálok a korábbinál jobb állapotúra pofozgatni, mert szeretném megbízható napi használatra alkalmassá tenni. Ehhez keresek olyan dokumentációt, ami az apróbb részleteket is megmutatja, mert nem motor-szerelő, csak motor-szerető vagyok. Minden baráti tippet vagy tanácsot köszönettel fogadok.

Üdvözlettel: Stungyi

Szervusz Stungyi!

A letöltések rovatban bőségesen találsz hozzá irodalmat.Töltsd le és használd egészséggel!A mennyiben nem lesz elég,fordulj bizalommal,a fórum tagjaihoz és biztos lesz segítség.

A motorral,meg úgy szokott lenni,hogy először a szeretés jön,majd követi a szerelés,nincs ebben semmi abnormális,teljesen ésszerű a sorrend.Amennyiben csinálsz rajta valamit,próbáld precízen tenni azt,a kalapácsot nem kell a kéz-közelben tartani,bár néha szükség lehet rá,de azt mindig többször át kell gondolni.

Üdvözlettel:Che
    sepy, OdinHEM és sinter kedvelte ezt.

Komment

Kedves stungyi! üdvözlet a fedélzeten. Köszöntelek sorainkban mint márkatársat. Ha olvasgattál már akkor tudod ha nem nekem is egy 71- es gyártású /477-es/ 175.ös Sport Cz.m van,viszonylag egészen egyben. A tied milyen állapotú?, milyen kenésű?. Én most akarom vissza állítani a gyárit. Alkatrészt hol szereztél be hozzá? Nagyon vadászok eredeti gázbowdent! Várom válaszod, jó böngészést a Fórumon. Márka és tipus társi üdvözlettel Sepy.
      Utoljára szerkesztve a következő által: sepy; 2013 febr. 22, 20:22. Oka: nyelvtani hiba

Komment

Kedves Sepy!
        Az én CZ-m is egyben van, tavaly nyáron simán levizsgáztattam, azóta alkalmanként megmozgatom, de nem sokat járok vele. Az idei hosszú tél időt és alkalmat ad rá, hogy alaposabban rendbe tegyem. Eddig szinte semmi új alkatrészt nem kellett beszereznem, hála a korábbi tulajdonos gondoskodásának, csak gumik, akku és első lápafoncsor kellett.
        1:33 keverékkel járok vele, mert az olajszivattyú ki van iktatva, bár úgy nézem működőképes és a helyén van. Így vettem, egyenlőre nem változtatok rajta. Eredeti alkatrészek beszerzésére még nincs forrásom, mert most kezdem aktivizálni magam.
        Üdv! Stungyi.

Komment

Üdvözöllek a fórumon! Örülök neki, hogy egyre több Czetkás lessz itt. Nekem jelenleg nincs olajszivattyúsom(csak volt-jelenleg 350-es van), de dolgozok a probléma megoldásán...
          "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
          "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X