Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Csepel D 125

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Csepel D 125

Sziasztok!

Most regisztráltam az oldalra! Elég régóta érdekel mind az autók mind a motorok felújítása! Eddig még nem sikerült egyet sem megcsinálnom! Most elhatároztam, szeretnék egy Csepel D 125 vásárolni és alapoktól felújítani! Már jó ideje keresem a megfelelő alapot ám eddig , sajnos nem jártam szerencsével, de keresek tovább! A regisztrációm oka is ez volt , hiszen rengeteg ilyen jellegű információ van az oldalon , aminek nagyon örülök! Totál laikus vagyok!
    Alig várom , hogy elkezdhessem! )

Üdv Norbert

U.i: ha valaki tud segíteni, hol lelhetek fel jó felújítási alapot szívesen veszem Köszönöm
    Utoljára szerkesztve a következő által: nono9099; 2013 márc. 02, 22:23.

Tapasztalatot azt itt nyerhetsz,motort nem biztos tanács szerintem lessz bőven.
    Légy üdvözölve!
    Érezd jól magad.!
    nono9099 kedvelte ezt.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Köszönöm ! Remélem mindkettő meglesz!A motort nem is fellelési helyet talán!

Komment

Ha használni is akarod, akkor sok ősz hajszáltól megóv az, ha van forgalmija a motornak. Előre szólok, hogy ne legyen késő. Az emberek nagyon könnyen veszik ezt, pláne aki laikus a témában. Legyen hívatalos papír, vagy az olcsó motorból így lessz drága. Ahhoz nagyon-nagyon olcsón kell venned a motort, hogy papír nélkül is megérje.
        Che, kollarg és nono9099 kedvelte ezt.
        "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
        "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Köszönöm, ezt jó tudni! Még elég sok behozni valóm van! Az eddigiek szerint sajnos olyat találni a legnehezebb! :S :S Igaz mostanság bármilyet találni reális ár/érték arányban nehéz! Ezek az apró kezdeti tanácsok is sokat segítenek! )
          Utoljára szerkesztve a következő által: nono9099; 2013 márc. 03, 13:34.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X