Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Jawa 350 634

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

B.Bence eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    az átírás meg 32 ezer??? Létezik?
    Bizony,hogy létezik!!!
    Én a múlt héten vettem egy utánfutót 13 000.- Ft-ért (750 kg alatti) Eredetiség vizsgálat:16 000.- Műszaki vizsga:16 000.-(egy helyen csinálták,jattos műszaki) Átírási illeték:9500.- Rendszám matrica:500.- Forgalmi/Törzskönyv:12 000.-

Össz:54 000.-!!! Plusz a futó ára:13 000.-

Röhej!!!!!
    CZsolti, ptm004 és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Mivel csak a tetszik gomb van azért nyomtam rá. Sajnos ez a valóság ez az igazi sarc! csak az a baj,hogy nem lehet egy jóízűt röhögni a dolgon pedig az egészségesebb még akkor is ha elősegíti az arc ráncosodását!. Látjátok óvják a kinézetünket. No de én is az utóbbit venném meg mert az egy új üléshuzattal gyári állapotú lenne és ami nem mellékes egy gazdás!. Ha elkezded festeni , rendbe rakni peregnek ám a forintok és sok-sok ezer lesz belőle mire észbe kapsz és a gyári az gyári! ezt ne feledd!!. Ez csak javaslat a döntés joga a Tiéd. Üdv. Sepy.
      Titus, CZsolti és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

itt utána nézhetsz:

Átírási költség kalkulátor 2013 - a gépjármű átírás költségei
        OdinHEM és ptm004 kedvelte ezt.

Komment

Az átírás költségei számomra is hihetetlenek. Vesz az ember egy olcsó motort, aztán még ki kell fizetni egy rakat pénzt arra, hogy tényleg az övé legyen. És akkor még nem is beszéltünk a jó pár órás okmányirodai sorbanállásokról
          wsievers kedvelte ezt.

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            egy jóízűt röhögni a dolgon pedig az egészségesebb még akkor is ha elősegíti az arc ráncosodását!.
            Bizony ám! Még jó,hogy alapjában véve egy vidám természetű fickó hírében állok,mert különben.........

Komment

És szerintem most jön a kiakadás ! Mármint nálam, hurrá, tervezhetem át a "költségvetést" !! Ja, és ma fizetek ki a jogsira még 85 ezret.

Komment

Ez a hobbi sem az olcsóságáról híres.
                Pedig kívülállóként, elsőre nem is gondolná az ember. Ó, persze, kis szerencsével megveszel egy működőképes gépet, kicsit átsimogatod, aztán csak mész vele, milyen szép és vidám az élet... A valóság egészen más.
                Mindegy, AKKOR SEM FOGOK szalvétát gyűjteni!!!
                Titus, Ricsi95D és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Meg nem is bélyeget, ez van, kinyögöm az összeget azt ez van. Ja és kedves dongos78, A Trophy ról jut eszembe, áll egy 125 ös kikötve egy oszlophoz vagy egy hete egy utcányira tőlem, elmentem ma megnézni, brutkó kis láncal van kikötve, gondoltam elhozom este, de főút mellett van. Meg lopás.. meg szerintem lerobbantak vele !

Komment

B.Bence eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    áll egy 125 ös kikötve egy oszlophoz vagy egy hete egy utcányira tőlem
                    Azt én is láttam, vagy négyszer elmentem mellette a héten!
                    Először azt hittem eladó, de nincs kitéve rá semmi.

Komment

Nincs, és állítólag lerobbantak vele.

Komment

Így magára hagyni egy gépet...
                        Ezt érdemli egy ilyen öreg gép?
                        Hasonlít a sztori erre:

MZ: lassú rohadás - A sebesség oltára
                        CZsolti kedvelte ezt.

Komment

szomorú.. ha van kedve az embernek akkor a rendszám alapján el lehet érni az okmány irodában a tulajt azt mondani neki ,hogy volt egy motorod öreg !

Komment

Vagy dobni neki egy tizest, cserébe annyi fáradságot tegyen meg, hogy egy adás-vételit kitölt. Ha már a vasat magára hagyta...

Komment

Egy jó kis Jawa-t vagy valami csodát bezzeg sosem "hagynak" így ott. Igen, vagy 5000 est, max alkatrésznek jó lesz !

Komment

Itt egy "csoda": Veterán motorkerékpár,Pannonia T5 Újkígyós ”¢ apród.hu

Benindu!!!!!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X