Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Jawa 350 634

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

B.Bence eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    én meg veteránt nem vezettem még,
    Na ebben viszont annál több az élmény!!! Mindenféle agyoncsillapítástól, elektronikus szabályozásoktól mentes, egyedi hanggal rendelkező gépek, túlnyomó részük még inkább hosszúlöketű motoros, ami miatt némiképp lomhább, de nyomatékos gépek.
    Tényleg, ma már nincs is olyan, hogy hang alapján megkülönbözteted az egyes tipusokat. Régen simán felismerted a zsigulit, skodát, zastavát, Rometet, simsont, babettát, mz-t, jawát, Pannóniát stb. hang alapján. Mai gépeknél ugyanezt nem teszed meg!
    Titus kedvelte ezt.

Komment

dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Tényleg, ma már nincs is olyan, hogy hang alapján megkülönbözteted az egyes tipusokat.
      Igaz! Énnekem az összes mai kétüteműről egy emelt alapjáratos Simson S51-es ugrik be elsőre. Akkor meg minek a flanc. Inkább a Simson. Jól beállítom és szép hangja van. Ja és olcsóbb is. Nincs vele papírmunka. (Ki tudja meddig?)
      OdinHEM és dongos78 kedvelte ezt.

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        emelt alapjáratos Simson S51-es ugrik be elsőre
        Ráadásul a műanygból öntött karburátoron be sem tudod állítani, hogy ne vinnyogjon már annyira alapjáraton!
        Igaz, nem is tudnák tartani azt az alacsony fordulatot, hiszen ezeknél már inkább a sokezres fordulatszám elérése volt a cél.
        És 20 év múlva már sehol nem lesznek ezek a gépek. Use&drop generáció számára készített use&drop motorok.
        sepy kedvelte ezt.

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Hogyne!
          Nem vezetés hanem papírmunka, tudod, plusz költség az okmányirodában stb,

dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Use&drop
          Mint a mai telefonok, és én sem értem a mai felfogást, hogy mit szeretnek ebben hogy 16-17 ezres fordulaton "visít" a motor. De ezért osztja meg az embereket a felfogás!

Komment

Mint a mai telefonok,
            Ne is említsd! Párszor a kezembe nyomtak ilyen kényeztetős-simogatós vackot, de fél perc után legszivesebben a földhöz csapkodtam volna! Vagy én vagyok hülye az okos technikához .
            Mindegy is, jól elvagyok én a hülye nyomógombos telefonommal, 38 éves motorommal, 61 éves biciklimmel meg az 58 éves rádiómmal
            sepy, Ricsi95D és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Én azért haladok a korral, mint telefon mint elektronika terén, kivéve a motorok !!
              tényleg, most beszéltem az öreggel és lehet hogy eladja a p10 pannoniáját, papíros, keveset futott, viszont sokat állt gyári fekete darabját kb 70 ezerért, de most akkor vegyem meg ? mostmár nem tudom.

Még annyit hogy mi a különbség a sima széria 350-es nél, mert látok Twin Sport meg California modelleket de nem látok semmi különlegességet vagy változtatást, ja de , árban, ebben kérnék segítséget.

Komment

plusz költség az okmányirodában stb,
                Csak a műszaki vizsga kerül többe,a több tengely pótdíjával.(5900 Ft)
                A szállítható személyek számának ideiglenes csökkentése egyébként nem számít átalakításnak,vagyis nyugodtan leveheted az oldalkocsit amíg összebarátkozol a motorral,csak a műszaki vizsgán kell hogy fenn legyen.
                sepy kedvelte ezt.

Komment

p10 pannoniáját, papíros, keveset futott, viszont sokat állt gyári fekete darabját kb 70 ezerért, de most akkor vegyem meg ?
                  Ez kérdés?
                  A P10 nem tartozik a kedvenceim közé, de ha papírost kínálnának ennyiért, bizony nem gondolkodnék! Megbarátkoznék vele, abban biztos vagyok.
                  Ricsi95D, CZsolti és madorka kedvelte ezt.

Komment

Értem, el is megyek ma megnézem, nem kell messze mennem , tőlem 30 méterre van . Max foglalkozok vele egy kicsit és eladom.

Komment

Max foglalkozok vele egy kicsit és eladom.
                      B variáció: Max foglalkozok vele egy kicsit és ... eszem ágában sem lesz eladni, mert annyira megtetszik!
                      Titus kedvelte ezt.

Komment

tőlem 30 méterre van
                        Jó helyen laksz,egyből 2 jó motor is van az utcádban,én meg 150 km-ről hoztam.
                        dongos78 kedvelte ezt.

Komment

Álljunk meg egy percre, még ugye állítása szerint meg kell kérdeznie a kisunokáját, aki 27 éves, na mind egy, még semmi sem biztos...

madorka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          2 jó motor is
                          3, már amiről tudok, vagy egy jawa250, p10 es, megy egy közel gyári simó is.

Komment

Megnézetem, a kosz alatt egy új motor van! A blokk átfordul, sehol sincs rozsda, a tank belseje fém tiszta, egyszerűen nagyszerű. Csak tudjátok a szlogent... még nem tervezem eladni... K.pj. be!! De addig szekálom mig be nem adja a derekát, vagyis a motorját !
                            Ricsi95D kedvelte ezt.

Komment

Az már baj, amikor elkezd rajta gondolkodni.
                              Az ilyenekre általában úgy jó lecsapni, hogy odamész kitömött zsebbel, egy adás-vételivel, és ha lehet hamar eltolni onnan a gépet.
                              Mert ha elkezd gondolkodni, esetleg az asszonyt is megkérdezi a dologról, az nem biztos hogy jóra vezet.
                              Aztán még vagy 10-20 évig ott fog neki rozsdásodni (na akkor már tényleg rozsdás lesz)...
                              Mindenesetre érdemes még párszor próbálkozni nála, mert ilyen állapotú gépet megfizethető áron tényleg nem fogsz találni!
                              sepy és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Nem épp a szomszédodban van, de Jawa.

jawa 350 (634)

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X