Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Mert nem látod mit kell keresni...634 és 634 között is van akkora különbség, ami mindenképp szembetűnik. Kis vagy nagyméretű krómlemez a tank oldalán, Km óra helye és kivitele, fordulatszámmérő megléte, műszerfal, kipufogó, kipufogókönyök alakja, hátsó teleszkóp kivitele, első hátsó sárvédők, oldaldobozok, első hátsó lámpa, indexek, kormány, kezelőszervek, lábtartó, ülés...és sorolhatnám tovább is, még a vázban is akad különbség.
Ez 634(634.01):
És ez is(634.07):
Szintén 634(634.05.50):
Ezt is úgy hívják(634.06):
Szintúgy(634.08.00):
California Oilmaster:
Utolsó kivitelű 634:
Ezért vannak a számos típusjelölések...mert ezek a motorok jobban különböznek egymástól mint ahogy az első látásra tűnik. És még a motorikus alkatrészeik is tudnak különbözni
És ez még csak a 634 volt...minimum ugyanennyi kivitele van a 638/639/640 nek is.
Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2013 aug. 26, 23:46.
én meg így "szűz" szemmel meg nem mondtam volna ezeket. Köszönöm szépen! És mi a külömbség avagy hogyan lehet megkülönböztetni a motorokat? Blokk, vagy hogy 632 utáni.
És mi a külömbség avagy hogyan lehet megkülönböztetni a motorokat? Blokk, vagy hogy 632 utáni.
A különbség az erősített váltóban van...az első 638 asok váltóját sok esetben kellett garanciában cserélni, mert az alapvetően 125 ccm re tervezett váltócsapágyazás nem bírta el a 638 erejét. Ezért tértek vissza a 632 re(ami a régi 6v vashengeres blokk 12 voltos átirata) amíg a problémát megoldották.
A blokkszámokból is sok mindent meg lehet tudni a kivitelről, volt már itt a fórumon téma ez.
Sajnálom hogy nem írtam már kb 1 hónapja, már szólt a rendszer! Sajnálatos módon csak úgy tudtam megoldani az iskolába járást hogy vennem kellett egy kocsit. Így elment a motorra félretett pénzem. De nem adtam fel semmit ! A motorjogsi készülőben, a motorra meg gyűjtök. Úgyhogy még találkoztok velem.. ha tetszik ha nem !!
Komment