Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Mert ha elkezd gondolkodni, esetleg az asszonyt is megkérdezi
A felesége benne lenne, vele jóban vagyok, odamegyek vagy 80 ezerrel és lobogtatom hogy itt vagyok, na most fontolja meg, de már nagyon ideges vagyok, mert olyanoknak is ajánlgatta hogy a környék csibészei címszóval jellemezem, kész, egy alkoholista baromfi...
Akkor a feleségén keresztül kellene ösztönözni valahogy. Finoman adagolni neki, hogy adnál 80 ezret, de a papó nagyon gondolkodik... pedig te hogy vigyáznál a jó öreg gépre, stb..
Csak arra hagyatkoztam amit írtál - nekem különben se kéne , csak a szóhasználatodon somolyogtam .
Volt itt egyszer egy -ki mennyiért adja , kia nepper , ki a tisztességes haszon ...stb . Akik itt voltak tudják --de nem akarom a motort , tényleg.
Z miért van hogy nézegetek videókat 350 es Jawa-k ról és gyári állapotúak létére mindegyiknek más hangja van, mert ahogy állítjátok nagyon szépen muzsikál, és a másik hogy miben különbözik a Twin Sport meg Californi az sima 350 es modelltől?
Csak rövid ideig gyártottak nyitottabb légszűrővel és kipufogóval P10-est, '66. ősztől '67. nyaráig. Aztán már H-s verzió volt, amilyen van nekem is. Szóval azt akartam mondani, hogy egy korai darab azért még mindig nagyon megmozgatná a fantáziámat.
Viszont, mikor én motort kerestem, egy ilyen darabtól, ráadásul a szomszédban egy tapottat nem tágítottam volna!
Elsősorban külön typusok voltak független a 634-től(Jawa 250 typ 590.05.00, 590.05.02 Californian; Jawa 350 Californian typ 362; Jawa 350 Californian typ 361.05.03, 361.05.04).
A későbbiekben az egyes dúsabb krómozású és jobban felszerelt 634 kivitelt hívták Californiának( például a 634.06 nem nevezhető ennek, a 08 is csak azért, mert a gyártás végén készült), később mindegyik (638 és 632 is) kivitel ezt a nevet kapta.
A Twin Sport a 638-ból lett kifejlesztve, annak egy sportosabb (és erősített motorú-18kw, a 634 pedig csak 14kw)kivitele. Ide sorolható a tárcsafékes 639 és 640 is. Ha nem "klasszikus" Jawát akarsz, ez a legjobb(és legerősebb) választás.
Hogy bonyolítsam a dolgot, a 640 nek ismét van California nevezetű kivitele, továbbá ismét gyárt a Jawa California néven motort négyütemű blokkal.
Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2013 aug. 25, 21:20.
sepy, Ricsi95D és 3 további látogató kedvelte ezt.
"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Hújjujjjujjj... Szóval a pancsi, nem baj az hohy "h", ezek szerint nem sokkal rosszabb. A Jawa már zavarosabb. wsievers, leírása szerint, amibe én szépen belezavarodtam a hirdetések nem tükrözik a gyári típus nevet, mert írogattak mindenféle számot, nevet, megjelölést , csak mert semmi különbséget nem láttam közöttük. Ezek szerint csak odaírom hogy California és már is többet lehet kérni érte.
Komment