dongos78 eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Jawa 350 634
Collapse
X
-
dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésefeleségén keresztüdongos78 kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
B.Bence eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉrtem, el is megyek ma megnézem, nem kell messze mennem , tőlem 30 méterre van . Max foglalkozok vele egy kicsit és eladom.
ugye nem csak én emlékszek?
Komment
-
Z miért van hogy nézegetek videókat 350 es Jawa-k ról és gyári állapotúak létére mindegyiknek más hangja van, mert ahogy állítjátok nagyon szépen muzsikál, és a másik hogy miben különbözik a Twin Sport meg Californi az sima 350 es modelltől?
demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKár hogy H-s
És bocsi a betűhiányokért.
Komment
-
B.Bence eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseyári állapotúak létére mindegyiknek más hangja van
B.Bence eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz mit takar hogy „h”-s?B.Bence kedvelte ezt."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 1 like
Komment
-
B.Bence eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz mit takar hogy „h”-s?
Viszont, mikor én motort kerestem, egy ilyen darabtól, ráadásul a szomszédban egy tapottat nem tágítottam volna!
- 3 likes
Komment
-
B.Bence eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésesima 350
B.Bence eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseCalifornia
A későbbiekben az egyes dúsabb krómozású és jobban felszerelt 634 kivitelt hívták Californiának( például a 634.06 nem nevezhető ennek, a 08 is csak azért, mert a gyártás végén készült), később mindegyik (638 és 632 is) kivitel ezt a nevet kapta.
B.Bence eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTwin Sport
Hogy bonyolítsam a dolgot, a 640 nek ismét van California nevezetű kivitele, továbbá ismét gyárt a Jawa California néven motort négyütemű blokkal.Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2013 aug. 25, 21:20."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 5 likes
Komment
-
Hújjujjjujjj... Szóval a pancsi, nem baj az hohy "h", ezek szerint nem sokkal rosszabb. A Jawa már zavarosabb.
wsievers, leírása szerint, amibe én szépen belezavarodtam a hirdetések nem tükrözik a gyári típus nevet, mert írogattak mindenféle számot, nevet, megjelölést , csak mert semmi különbséget nem láttam közöttük. Ezek szerint csak odaírom hogy California és már is többet lehet kérni érte.
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTwin Sportjoker kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
Komment