Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Jawa 350 634

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Mert ha elkezd gondolkodni, esetleg az asszonyt is megkérdezi
    A felesége benne lenne, vele jóban vagyok, odamegyek vagy 80 ezerrel és lobogtatom hogy itt vagyok, na most fontolja meg, de már nagyon ideges vagyok, mert olyanoknak is ajánlgatta hogy a környék csibészei címszóval jellemezem, kész, egy alkoholista baromfi...
    OdinHEM és dongos78 kedvelte ezt.

Komment

Akkor a feleségén keresztül kellene ösztönözni valahogy. Finoman adagolni neki, hogy adnál 80 ezret, de a papó nagyon gondolkodik... pedig te hogy vigyáznál a jó öreg gépre, stb..

Komment

dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        feleségén keresztü
        én is így gondoltam, lehet, nem, biztos hogy ma is átmegyek hogy naaaaaaaa..... lécci....... és még pénzt is adok..
        dongos78 kedvelte ezt.

Komment

B.Bence eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Értem, el is megyek ma megnézem, nem kell messze mennem , tőlem 30 méterre van . Max foglalkozok vele egy kicsit és eladom.
          Akkor egy tisztességes 80 000 ért átveszem tőled jó ? -----erről már jó sokat dumáltunk --most itt a példa ???
          ugye nem csak én emlékszek?

Komment

Egyenlőre el sem adja, de ha igen, bocsi, de ezt én sem hagyhatnám nem tudom kiverni a fejemből. Bocsi. Ez most nekem kell.

Komment

Csak arra hagyatkoztam amit írtál - nekem különben se kéne , csak a szóhasználatodon somolyogtam .
              Volt itt egyszer egy -ki mennyiért adja , kia nepper , ki a tisztességes haszon ...stb . Akik itt voltak tudják --de nem akarom a motort , tényleg.
              sepy, CZsolti és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                szóhasználatodon
                Mert rendszeresen szedem a fogalmazás gátlót ! Na !
                És tudom hogy nem vagyok egyszerű eset.
                Egy-kép illusztrációként.
                Click image for larger version

Name:	SAM_5663.jpg
Views:	1
Size:	200.8 KB
ID:	138211Click image for larger version

Name:	SAM_5659.jpg
Size:	202.5 KB
ID:	138212Click image for larger version

Name:	SAM_5660.jpg
Size:	202.2 KB
ID:	138213
                sepy, Ricsi95D és ptm004 kedvelte ezt.

Komment

Kár hogy H-s, így már nem is kéne...

Komment

Z miért van hogy nézegetek videókat 350 es Jawa-k ról és gyári állapotúak létére mindegyiknek más hangja van, mert ahogy állítjátok nagyon szépen muzsikál, és a másik hogy miben különbözik a Twin Sport meg Californi az sima 350 es modelltől?

demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Kár hogy H-s
                    Az mit takar hogy "h"-s?
                    És bocsi a betűhiányokért.

Komment

yári állapotúak létére mindegyiknek más hangja van
                      Legjobban a Trabantéra hasonlít

Az mit takar hogy „h”-s?
                      A "h" az azt jelenti hogy halk. Szívászajcsökkentővel és más rendszerű kípufogóval szerelt.
                      B.Bence kedvelte ezt.
                      "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                      "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Az mit takar hogy „h”-s?
                        Csak rövid ideig gyártottak nyitottabb légszűrővel és kipufogóval P10-est, '66. ősztől '67. nyaráig. Aztán már H-s verzió volt, amilyen van nekem is. Szóval azt akartam mondani, hogy egy korai darab azért még mindig nagyon megmozgatná a fantáziámat.
                        Viszont, mikor én motort kerestem, egy ilyen darabtól, ráadásul a szomszédban egy tapottat nem tágítottam volna!
                        sepy, ptm004 és OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

Nekem tetszik ez a P10H. Jó kis alap.
                          a kis fülit jól meghúznám.
                          brrr brrr, brr brr és a kipufogó füstje megcsapott!
                          sepy kedvelte ezt.

Komment

sima 350
                            Jawa 350 634. 01 , az első sorozatnak lehet ez a neve.

California
                            Elsősorban külön typusok voltak független a 634-től(Jawa 250 typ 590.05.00, 590.05.02 Californian; Jawa 350 Californian typ 362; Jawa 350 Californian typ 361.05.03, 361.05.04).
                            A későbbiekben az egyes dúsabb krómozású és jobban felszerelt 634 kivitelt hívták Californiának( például a 634.06 nem nevezhető ennek, a 08 is csak azért, mert a gyártás végén készült), később mindegyik (638 és 632 is) kivitel ezt a nevet kapta.
                            Twin Sport
                            A Twin Sport a 638-ból lett kifejlesztve, annak egy sportosabb (és erősített motorú-18kw, a 634 pedig csak 14kw)kivitele. Ide sorolható a tárcsafékes 639 és 640 is. Ha nem "klasszikus" Jawát akarsz, ez a legjobb(és legerősebb) választás.
                            Hogy bonyolítsam a dolgot, a 640 nek ismét van California nevezetű kivitele, továbbá ismét gyárt a Jawa California néven motort négyütemű blokkal.
                            Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2013 aug. 25, 21:20.
                            sepy, Ricsi95D és 3 további látogató kedvelte ezt.
                            "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                            "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Hújjujjjujjj... Szóval a pancsi, nem baj az hohy "h", ezek szerint nem sokkal rosszabb. A Jawa már zavarosabb.
                              wsievers, leírása szerint, amibe én szépen belezavarodtam a hirdetések nem tükrözik a gyári típus nevet, mert írogattak mindenféle számot, nevet, megjelölést , csak mert semmi különbséget nem láttam közöttük. Ezek szerint csak odaírom hogy California és már is többet lehet kérni érte.
                              wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Twin Sport
                              meg jobban hangzik, de az már tényleg drágább...
                              joker kedvelte ezt.

Komment

Üdv B.Bence!

Itt alaposabban megismerheted a Jawa tipusait.
                                JAWAmania
                                ptm004 és wsievers kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X