Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Jawa 350 634
Collapse
X
-
De ilyet nem is kapok 100 ezerért.
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAzért van még szebb
Komment
-
Mert nem látod mit kell keresni...634 és 634 között is van akkora különbség, ami mindenképp szembetűnik. Kis vagy nagyméretű krómlemez a tank oldalán, Km óra helye és kivitele, fordulatszámmérő megléte, műszerfal, kipufogó, kipufogókönyök alakja, hátsó teleszkóp kivitele, első hátsó sárvédők, oldaldobozok, első hátsó lámpa, indexek, kormány, kezelőszervek, lábtartó, ülés...és sorolhatnám tovább is, még a vázban is akad különbség.B.Bence eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésecsak mert semmi különbséget nem láttam közöttük.
Ez 634(634.01):
És ez is(634.07):
Szintén 634(634.05.50):
Ezt is úgy hívják(634.06):
Szintúgy(634.08.00):
California Oilmaster:
Utolsó kivitelű 634:
Ezért vannak a számos típusjelölések...mert ezek a motorok jobban különböznek egymástól mint ahogy az első látásra tűnik. És még a motorikus alkatrészeik is tudnak különbözni
És ez még csak a 634 volt...minimum ugyanennyi kivitele van a 638/639/640 nek is.Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2013 aug. 26, 23:46."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 4 likes
Komment
-
Igen, de nem szabad megvenni az első szériát. csak a másodikat a 632 blokk után.B.Bence eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAkkor ezek szerint a 638 nak erősebb a motorja ?CZsolti kedvelte ezt."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
- 1 like
Komment
-
Atya Úr Isten... na ezt eddig még nem vettem észre..
Csak a hirdetéseknél nem írják oda hogy Jawa 350
én meg így "szűz" szemmel meg nem mondtam volna ezeket. Köszönöm szépen! És mi a külömbség avagy hogyan lehet megkülönböztetni a motorokat? Blokk, vagy hogy 632 utáni.wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése634.05.50)
Komment
-
A különbség az erősített váltóban van...az első 638 asok váltóját sok esetben kellett garanciában cserélni, mert az alapvetően 125 ccm re tervezett váltócsapágyazás nem bírta el a 638 erejét. Ezért tértek vissza a 632 re(ami a régi 6v vashengeres blokk 12 voltos átirata) amíg a problémát megoldották.B.Bence eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉs mi a külömbség avagy hogyan lehet megkülönböztetni a motorokat? Blokk, vagy hogy 632 utáni.
A blokkszámokból is sok mindent meg lehet tudni a kivitelről, volt már itt a fórumon téma ez."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
- 2 likes
Komment
-
csak a tényszerűség kedvéért:wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseCalifornia Oilmaster:
[ATTACH=CONFIG]18374[/ATTACH]
ez a Californian Oilmaster , lánykori nevén: 362/IV:

Üdv
Ba701
- 6 likes
Komment
-
Az az érdekes, hogy az olajszivattyús 634 re is így hívatkoznak Angliában...Ba701 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseCalifornian Oilmaster"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
Komment
-
szép példány! Se nem régi, se nem "korszerű" motor.Ba701 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése362/IV:
Komment
-
Sajnálom hogy nem írtam már kb 1 hónapja, már szólt a rendszer! Sajnálatos módon csak úgy tudtam megoldani az iskolába járást hogy vennem kellett egy kocsit. Így elment a motorra félretett pénzem. De nem adtam fel semmit ! A motorjogsi készülőben, a motorra meg gyűjtök. Úgyhogy még találkoztok velem.. ha tetszik ha nem !!wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz az érdekes
- 2 likes
Komment
:
Komment