Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Jawa 350 634

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Ők vállalnak ilyen vizsgáztatást esetleg?

- - - Updated - - -

De hát a pontos típust tudják a típustáblából, azt meg látni hogy dobfékes, na meg persze tuti nem találnék ilyen orrot, nem is ismertem ezt a típust, de a 639el én is ezt akartam de az se mindennapi.

Komment

Bilo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Ők vállalnak ilyen vizsgáztatást esetleg?

- - - Updated - - -

De hát a pontos típust tudják a típustáblából, azt meg látni hogy dobfékes, na meg persze tuti nem találnék ilyen orrot, nem is ismertem ezt a típust, de a 639el én is ezt akartam de az se mindennapi.
      Azt kell megtudni, hogy jött-e be ilyen az országba....ha igen,akkor nyert az ügy, ha nem,akkor......

Komment

Felrakod a dobfékes villát, levizsgáztatod. Utána otthon átszereled. Ne bonyolítsd. A rendőr nem vizsgabiztos. Nem vágja a típusidegen tárcsaféket.
        mihu, Bilo és Fergusson kedvelte ezt.

Komment

Szép estét kollégák!
          Olyan kérdésem lenne, hogy mint várható volt, a 350es 472-es elől-hátul dobfékes Czetkám nem menne át vizsgán egy előre berakott nem gyári tárcsafékes villával...elvileg műbizonylattal vagy valami módon esélyes...nos, ilyet honnan tudnék elővarázsolni???
          Illetve nincs kiskapu? Honnan tudják hogy nincs, tegyük fel limitált szériás darab ilyen típusból??
          Köszöntem előre! Üdv!
          Az én 638-asom is tárcsával vizsgázott gond nélkül. Egyébként a 638-ast Angliába talán még ma is kapni tárcsa fékkel.

Az Online Motoros magazin | Tesztmotor.hu

Komment

Igen ez lesz, ezt ajánlották ott is, csak még is ha valahol megoldható lenne jó lenne tárcsafékkel vizsgázni hogy azt a 2 éves szerelgetést is kikerüljem és semmi gubanc ne legyen, főleg ha a kormány se tetszik nekik, mert nekem ugye csutka van, de azt hótziher hogy nem fogom kiszedni és megfordítani!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X