sziasztok!Spagó vagyok, most regisztráltam,érdekelnek a régi dolgok,főleg a járművek!Van már két sr2-es szimóm,egy 83-as riga 16-os ami még járatós 500km-t futott,egy 79-es BIS-es kis polák,és a lényeg,most vettem egy moszkvics 412-est amit nagyon szeretnék felújítani,csak sajnos idő szűkében vagyok mert külföldön dolgozom,na de majd lassan!ÜDV nektek!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
spagó‎
Collapse
X
-
Érdemes gyakran olvasgatni a fórumot, még ha nem is konkrét céllal csak úgy unaloműzésnek. Én is rengeteget tanultam itt. Mikor regisztráltam kb annyit tudtam a motorokról, hogy 2 kereke van meg kell bele benzin. Na jó, nem csak ennyit, de a sok nagytudásúhoz képest az én tudásom hangyafingnak sem számított. Mostmár viszont egyből tudom, hogy hova kell nyúlni a motoron ha valami nem úgy működik ahogy kell. ha mégsem tudom, akkor tudom, hogy mit hol kell keresni és ha ez sem segít akkor tudom kit lehet megkérdeznispagó eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseCsak azt szeretném írni,örülök,hogy regisztráltam ezen a hasznos és jó fórumon!Én még nem voltam bejelentkezve semmilyen közösségi oldalon,nem hittem volna hogy még ennyi jó fej ember van!!!
Jó fórumozást és jó szerelgetést!
- 2 likes
Komment
Komment