Közlemény

Collapse
No announcement yet.

A veterán ügy mostohagyermek Magyarországon.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    rozsdás s..on rágódtok
    Igen a sz@rjainkon rágódunk!
    nem zavar senkit hogy...
    Nem, nem zavar, mert feleslegesen zavarna, mert ahhoz új ország kellene. Viszont az előbbihez meg elég lehet egy bármilyen nagyobb(nak) látszó megmozdulás féle.(lásd: taxis, traktoros, dinnyés stb) Ugyan is nem akarunk országot építeni, arra ott a sok "hozzá értő" Ez az egy dolog már boldoggá tenne minket...mert akkor legalább megmaradna a sok "sz@r" az utókornak is...többek között.
    You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Tessék ! Itta lehetőség. Jön a nyár, egymás se..ébe érnek a fesztiválok, találkozók, lehet gyűjtögetni. De megmondom most, hogy mi lesz ebből. Semmi ! Mert ahogy nekem nincs rá időm, úgy másnak se lesz kedve.
      itt a dolog lényege !-----minden esetre tetszik a gondolat ,hogy CSepel, Pannónia , Jawa , és egyéb járművek megbénítják az országház környékét --ahol addig füstölnek míg a könnyező honatyák alá nem írják a követeléseiket

--de ébredj föl ----még egy rendes fórum találkozó sem jön össze --nem hogy egy megmozdulás .

Komment

még egy rendes fórum találkozó sem jön össze
        Én azért szoktam találkozni fórumtagokkal...Szoktam egyeztetni a környékbeliekkel, ha megyek valahova.
        "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
        "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Törrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrölve
          Utoljára szerkesztve a következő által: taluga; 2013 ápr. 30, 20:18.

Komment

Bizonyára ismeritek azt a jó magyar közmondást,hogy " fejétől bűzlik a hal ", ez igaz a mi esetünkre is! Én már korábban is kifejtettem véleményem: vannak műgyűjtők és vannak veteránosok! Bocsánat én nem kicsinyítem le az előzők érdemét a múlt megörzésében csak vannak olyan különbségek miket épp a pénztárca vastagsága miatt nem egyformán érzünk a bőrünkön. És nem egyformán nyílnak a kapuk mindenkinek. Költőnk szava jut eszembe:" Messze még a kánaán", de a remény hal meg utoljára! Tehát nem mi!

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Költőnk szava jut eszembe:„Messze még a kánaán”, de a remény hal meg utoljára! Tehát nem mi!
              Ez szép volt és többet is ér, mint az én morgolódásom

Föntebbi hozzászólásomat töröltem, mert épp majd szét robbantam munkahelyi marhaságok miatt és párhuzamot vonva a topic témájával hisztiztem ezen De ennek nem itt van a helye.

Amit fönn tartok belőle:
              Ha föl akarjuk gyorsítani az eseményeket, akkor csak mi tudjuk valahogy beindítani a dolgot, mert csak minket érdekel! De hogy hogyan kellene...
              Utoljára szerkesztve a következő által: taluga; 2013 ápr. 30, 20:35.

Komment

Nem kimondottan veterános hír, de papírozással kapcsolatos:

Egyszerűsödnek a közlekedéssel kapcsolatos eljárások

Egyszer talán azt olvassuk, hogy egyszerűsödnek a 30 évnél idősebb járművek adminisztrációs terhei.

Komment

Hát ahogy egyszer mondottam volt és a mai napig igaznak látom: az a nemzet amely megtagadja múltját, a jövőjének fog hátat fordítani. A magyarság megosztását elkezdte már Mária Terézia, Napóleon , s az oktatási rendszer módosításával igyekezett elvenni a történelmi múltját, és behelyettesítéssel teremtett történelmet. Ma ez látszik a nemzeten, nincs összetartás nincs következetesség, Svédországban 50 évre előre elfogadott gazdaságpolitikával rendelkeznek, és választási eredményektől függetlenül minden párt magára nézve kötelezőnek tartja annak következetes betartását. Nálunk a vezető réteg a személyes érdekek működtetésével és annak fenntartásával operál CSAK. Ezért megy nehezen minden. Remélni tudom csak, hogy ez egyszer megváltozik és a veterán járművek tiszteletét, szeretetét, a múlt egy szegmensének megőrzését olyan fontosnak tartják majd mint az eljövő idők megalapozását, és megértő koponyák kiállnak a saját múltjukért, nem szégyenkezve és szégyellve azt. Ha majd ..... bakker milyen okosakat írok itt. Na szóval fel a fejjel !

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                  Working...
                  X