Közlemény

Collapse
No announcement yet.

kissdavidzon‎

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

kissdavidzon‎

Tisztelt Kotasz József (Che)!

Köszönöm felvilágosító levelét!

Éppen azért töltöttem fel a mai napon néhány anyagot, hogy apránként kompenzáljam azokat amiket letöltöttem az oldalról eddig.
    Több anyagot szeretnék még feltölteni, hogy a többiek letölthessék ahogyan én is letöltöttem mások Ön által szépen megfogalmazott "munkájukat."

Gondolok arra is,hogy az anyagok feltöltői,munkát és energiát fektettek önzetlenül a feltöltésekbe, ezért én is ilyen önzetlenül fogok feltölteni anyagokat, ha megengedi nekem.

Gépészmérnökként több szakirodalommal is rendelkezem amiket majd feltöltögetek ahogy időm engedi.

Üdvözlettel: Kiss Dávid (kissdavidzon és nem kissdavidson)

Tisztelettel üdvözlöm a fórum tagjait!

Köszönöm a feltöltőknek, hogy több birtokomban nem lévő szakirodalomhoz is hozzájutottam nekik hála.

Műszaki beállítottságú, a magyar ipar termékeit becsülő és tisztelő ember vagyok.

Vidéken nőttem fel, traktorok-, teherautók-, padlásokon kosárban kallódó motorkerékpárok között bóklászva, ennek köszönhető, hogy műszaki irányba orientálódtam, illetve régi járművekkel kapcsolatba kerülve azokat megszerettem.

Járműveim:

etz-250 okmányokkal
    szürke forgalmis danuvia 125 keskeny üléses
    komar moped
    panni r50 robogó
    wartburg 1.3 mindennapi használatban
    uaz 469 okmányokkal
    renault 4 okmányokkal

pannónia t5, csepel 250, csepel 125 motorblokkok illetve alkatrészek. Nem eladó!

Most egy ue-28 kisdutrával bővül majd a család, ha minden jól megy.

Köszönöm a bemutatkozásodat példaadónak látom,sajnos nem sokan képesek hasonlóra (én sem).Számitunk a te tudásodra is.
    Érezd jól magad közöttünk!!
    sepy és Che kedvelte ezt.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
    Working...
    X