Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Jack77 Polksi 125 Sziasztok!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Jack77 Polksi 125 Sziasztok!

Sziasztok! Dédapámtól örököltem egy 125ös Polskit. Nagyon szeretem az autókat, főleg a régieket. Érdekel az autószerelés, motorszerelés, csak sajnos nincsen túl nagy tapasztalatom e téren, ezen szeretnék változtatni. Az autóról annyit hogy 10-15 éve garázsban áll és fel kéne újítani, semmiképpen sem akarom eladni; nagy az eszmei értéke. Nagy, kényelmes és szép is. Van egyébként még pár kisebb motorom, egy quadom de ennyi egyelőre, persze járműkollekcióm egyre bővül.)

A "Tanulni" topicban javasoltam, hogy vegyél autót és szerelgesd. Látom már meg is van. Kitűnő választás. Kicsit nehézkes rajta ezt-azt szerelni, de legalább vagány kis autó és jól lehet optikailag is tuningolni. Na és a hangja!!!! Kolosszális
    Titus kedvelte ezt.

Komment

Köszönöm szépen Az a baj vele hogy Balatonon van nyaralónkban én me Solymári vagyok, de jövő nyárra legkésőbb itthon lesz és akkor megcsinalom, tuningolni nem akarom, mert megnézte egy-két autószerelő és full eredeti, tehát inkább OT-s rendszámot szerzek rá.
      CZsolti, Titus és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Kispolszkiban tudok segíteni. Nekem is volt. Van amire még emlékszem. Ha aktuális lesz, szívesen segítek.

Látatlanban mondom, hogy az indexe nagyon lusta tud lenni, ami ugye balesetveszélyes. Nekem nem volt már időm elektronikusra kicserélni a relét, mert eladtam, de az lett volna az igazi megoldás.

Komment

Szerintem Jack77-nek, nagypolákja van, már ha jól emlékszem a számozásra (125) .
          Beagle kedvelte ezt.

Komment

A 125-ös,az nagy polski,a 126-os a kicsi!
            supermax kedvelte ezt.

Komment

Jack77, ---ha gondolod , keresd meg a KLASZIKIS OLASZ AUTÓK EGYESÜLETE csoportosulást -ott van néhány ilyen és tapasztalat , meg minden ami kell .

Komment

supermax eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Szerintem Jack77-nek, nagypolákja van, már ha jól emlékszem a számozásra (125) .
                Igen jól emlékszel. Én kevertem össze.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                Working...
                X