Hi ha valakinek lenne valami megbízható vonala az jó lenne. Előre is kösz....
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Hello! Jani vagyok BMW R50/2-eshez keresnék alkatrészt.
Collapse
X
-
Címkék: 250, aláírásgyűjtés, alkatrész, bemutatkozás, bmw, felújítás, megbízható, motorblokk, motorozás, veterán
-
Szervusz Csiga83 . A bemutatkozásod kicsit ( ? ) rövidre sikerült - többet várnánk ( remélem a Fórumozók nem veszik zokon a többes számot ) . Kérdésedre a válaszom : www.UlisMotorradladen.de katalógusából kívánság szerint mindent elküldenek . Motorblokk-öntvény és váz kivételével ( bár személyes kapcsolat révén az is realizálható , de ahoz kicsit hosszabb időnek kell eltelni ) " húzós " áron majdnem az összes alkatrész megvásárolható . Üdvözlettel.
- 3 likes
-
Csiga83 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseha valakinek lenne valami megbízható vonala az jó lenne.
Nem kekeckedésnek szántam, de egy olyan géphez kérsz segítséget, ami komoly érték. Néhány fotót ha feltennél róla sokat könnyítene a dolgunkon, mert akkor már tudjuk, hogy neked kb mi hiányzik.
Üdvözlettel: CZsoltiChe kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Csiga83 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHi ha valakinek lenne valami megbízható vonala az jó lenne. Előre is kösz...
Küld a listát + egy kis eurót . Csütörtok reggel indulunk Mannheimbe , és szerencsédre egy BMW szakértővel üldögélek ott néhány napot - belefér egy kis vásárlás.
Komment
-
Hi! Utólag is elnézést azoktól akik zokon veszik. A bemutatkozásom valóban rövidre sikeredett, de tekinthető a probléma annak is ,hogy nem szoktam abszolult fórumozni. A regisztrációm tavaly novemberi a barátnőm csinálta nekem (alkatrészt keresett) nekem sajnos ritkán van időm gép elé ülni. Most a változások megengedik hogy nagyobb figyelemmel kövessem a fórumot. Magamról talán még annyit, hogy technologusként dolgozok egy üzemben, hobbijaim közé tartozik a horgászat motorozás és ugye a veterán felújítás.A motorkerékpár valójában Édesapámé volt , sajnos tavaly meghalt és így egy kicsit megállt a lendület. Sok szép évek teltek el a felújítással de a végkifejletet sajnos nem láthatja. Javarészt gumialkatrészek hiányoznak pl a világításokba , tömítések, talán kipufogó...... Köszönöm a címet hasznomra válik mert ez nem ismertem. Mindenféleképpen véltoztatok a bemutatkozás rovatban és töltök fel néhány képet. Üdv Jani
Hi! Utólag is elnézést azoktól akik zokon veszik. A bemutatkozásom valóban rövidre sikeredett, de tekinthető a probléma annak is ,hogy nem szoktam abszolult fórumozni. A regisztrációm tavaly novemberi a barátnőm csinálta nekem (alkatrészt keresett) nekem sajnos ritkán van időm gép elé ülni. Most a változások megengedik hogy nagyobb figyelemmel kövessem a fórumot. Magamról talán még annyit, hogy technologusként dolgozok egy üzemben, hobbijaim közé tartozik a horgászat motorozás és ugye a veterán felújítás.A motorkerékpár valójában Édesapámé volt , sajnos tavaly meghalt és így egy kicsit megállt a lendület. Sok szép évek teltek el a felújítással de a végkifejletet sajnos nem láthatja. Javarészt gumialkatrészek hiányoznak pl a világításokba , tömítések, talán kipufogó...... Köszönöm a címet hasznomra válik mert ez nem ismertem. Mindenféleképpen véltoztatok a bemutatkozás rovatban és töltök fel néhány képet. Üdv Jani
- 3 likes
Komment
-
Csiga83 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseUtólag is elnézést azoktól akik zokon veszik. A bemutatkozásom valóban rövidre sikeredett,
Kedves tőled, hogy rögtön reagáltál. És elnézést, ha megbántottalak. Sajnos az aláírásgyűjtés bebizonyította, hogy a hallgatag többség túl hallgatag. Pedig egy fórum attól jó és élvezetes, ha minél többen szólnak hozzá érdemben. Örülök, hogy most te is csatlakozol ehhez a társasághoz.
Nagyon sajnálom, hogy így örökölted ezt a szép jószágot. Gondolom becsületbeli ügyednek is tartod, hogy rendbe tegyed Édesapád volt motorját. Én egy kicsit hasonlóan vagyok az én 350-es Czetkámmal. Apukám még szerencsére életben van, és ugyan sosem motorozott, de rengeteg munkával járult hozzá ahhoz, hogy ezt a gépet megvehesse nekem. Nem beszélve édesanyám rosszalló véleményéről. Ezért mondom, hogy megértelek, hiszen egy kicsit egy cipőben járunk.
Kíváncsian várom a képeket, mert a BMW motorok a kedvenceim közé tartoznak. (Bár itt a fórumon kezdenek az Urallal is megfertőzni. )
Jó fórumozást. Üdvözlettel: CZsoltiChe kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
Komment