a gyerekkorában meg nem kapott vágyott dolgok miatt ilyen

Viszont tény, hogy nem azonnal kaptunk mindent, amit kigondoltunk, ki kellett várni az összespórolást. Ami sokszor nyilván nem 1-2 hónap volt.

Azon motoron volt mit tanulni..mégis szép emlék.
16 évesen így jutottam az Etz-hez is...hazamotoroztam vele. Apám nem volt hajlandó a leselejtezett állami BMW-k ből egyet részemre megmenteni. (már nem is kellene) De akkor... heteken,hónapokon át könyörögtem..
Menekült előlem.de hajthatatlan volt. A témához: A Wartburg a legjobb autó volt az életemben.
5db volt belőle,ebből 4 kombi. 50-100e km után eladtam,s vettem másikat. Üzletkötőként dolgoztam,13liter normával számoltak,viszont a valós fogyasztás 7-8l volt... mosóbenzinnel..
Jászberényből hordtam,2db 200l-hordó elfért az autóban..útközben persze nem dohányoztam..
Mosóbenzin 18Ft..benzin 55ft volt.. Persze ez nem tavalyi történet..
Ha "csak" úgy kaptam volna..lehet nem tudtam volna úgy becsülni. Valószínű a szüleim tudták. Sajnos már nem tudom megkérdezni.
Jobban jártam,ha egyesbe lefullasztottam !

És pont ezért emlékszem arra is, hogy a legseftesebb haverom 15.000 ft-ot adott egy ismerősöm
valutakeretéért fejenként, hogy hozhasson kintről egy rozzant nyugati autót talán 200 márkáért.
Komment