Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Wartburg :-)

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Wartburg :-)

Sziasztok!
    Rátky Lajos vagyok Fertőszentmiklósról.1986ba születem.Egy nagy cégnél dolgozok mint alkalmazott.Nagyon szeretek vadászni,és járok is amikor van rá módom,de emelet még jobban szeretem a régi járműveket.Nagyon régóta meg van édesapám egykori MZ-trophy-ja 150 cm3 meg nagyapám Simsonja ami 1977es kiadású nagy tankos,és nem rég vettem 1 Wartburg 353-ast,csak egy a bajom vele,hogy 1988as kiadású. De még nem volt beindítva 8éve mert 8évet állt a garázsba mikor meg vettem első tulajtól 65zer km-rel. :-) nagyon beleszeretem első látásra,kiskoromba mindig Wartburgunk volt.1978as volt az első ezt 1995ig használtuk,második 1983as évjáratú és ezt 1999 használtuk,és a harmadik 1989es volt ezt 2005ig használtuk.
    Üdv: Lui :-)

Köszöntünk itt, Te már azzal az előnnyel léptél be, hogy van veteránod, én mikor beléptem, csak terveim. Most Pannónia T5-öm van, februárba vizsgáztatom. Kisújszálláson lakom, hát ez jó messze van tőletek. Trophit még én is hajkurásztam, azt bírtam benne, hogy sötétbe fénycsóvát húzott a kanyarokban, igaz így pont nem oda világított ahova kellett volna, de jó kis motor volt.

Komment

Hali!

Van még itt pár Wartburgos beteg! Ha kérdés van szólj, segítünk. Esetleg az index fórumon is megkeresheted a Wartburgosokat, ott is vagyunk sokan.

üdv!
      Lemezjáték kedvelte ezt.

Komment

Bizony van!!
        És szívesen segít. Nyugodtan lehet kérdezni.
        sepy kedvelte ezt.

Komment

Sziasztok!

Nekem is van pár régi autóm,közöttük 2 db 311-es is.Tud valaki erre a típúsra való külső napellenzőt,akár csak méretezési lehetőséggel?

Komment

Üdv!
            A szomszéd faluban van egy roncs 311-es azon 30 éve kint rohad az áhított napellenzőm. Kb 3 éve fűzöm a gazdit hogy hagy vegyem le róla, aki ugyan szóban már nekem adta, de a teremtő úristenért sem tudom rávenni hogy üljünk be az autómba és menjünk át érte. Nagyon sokmindent felajánlottam érte de hiába próbálkozom bármivel mindig halogatja csak. Elhiheted hogy a guta megüt!
            sepy és Atti69 kedvelte ezt.

Komment

Van amire vártam így 20 évet...s aztán már nem is kellett..
              sinter kedvelte ezt.

Komment

sinter,

Na ezt nem szabad . Ha eltelt egy józan ésszel belátható idő , és már az ellentételezési felajánlások is elérték a józan határt ---akkor el kell engedni a dolgot . Mert csak Te lelked megy rá . Én is voltam már így , 6 évig telefonálgattam , beszélgettünk ( mert bejárt a boltba vásárolni ) , aztán egyszer hívom ---már nincs meg , kiszedtük a farakás alól és eladtam.... na jól elküldem a .................................................................................. -ilyen hosszan .Meg mondtam neki , hogy ...............
                Szóval nem egy ilyen történetet tudok a környezetemben , amikor az idős magányos motorgyüjtőért elment az ember és hazavitte vasárnapi ebédre ....
                Persze hogy egy szög se lett az övé .

Szóval én azt tanácsolom az ilyen szitukra , hogy ha eltelt az idő , ráadásul mindig hiteget hogy a tiéd lesz ,-akkor egy jó hangulatu alkalommal meg kell mondani --most vagy soha -- . Aztán aszerint , hogy akarsz-e a jövőben vele kapcsolatot tartani ,vagy nem , úgy add ki magadból a dühöt .

Aztán soha többet nem kell megemlíteni -mint ha nem is lenne .

sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Elhiheted hogy a guta megüt!
                értem , ismerem az érzést de semmi ne ér ennyit
                apacsavo, emu és 7 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Nem lenne jobb/egyszerűbb legyártatni?
                  Színezett plexit biztosan lehet venni bele és megfelelő alakra vágni(ha meg színezett nincs akkor meg ott a fólia), aztán már csak a keret és a tartó...

Néha látok errefelé egy trabit amin ilyen van. Messziről nem tűnik annyira bonyolult szerkezetnek

Komment

Aj-jaj,-mostantól vigyázni kell az ebédmeghívásokkal is!Igaz már a gúnár is megmondta,-"ingyen ebéd nincs".

Üdvözlettel:Che

Komment

de a teremtő úristenért sem tudom rávenni hogy üljünk be az autómba és menjünk át érte
                      Én egyszerűbben oldanám meg ! Becsöngetnék hozzá egy hétvégén, hogy " jöttem a kulcsért " !

Komment

Becsöngetnék hozzá egy hétvégén, hogy „jöttem a kulcsért” !
                        Egy próbát megér!!!!!!
                        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Heeegany ha ez ilyen egyszerű lenne már valaki gyártaná szériában és lenne rá kereslet persze ez az én gondolatom csak. Gagyit gyártani nem különösen nehéz feladat. Első ránézésre semmi az egész.

Komment

Click image for larger version

Name:	359591997csib_sz_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Views:	1
Size:	98.7 KB
ID:	147959
                            A plexi kerete U alakban meghajtott lemezcsík, az A oszlopra felfogatott rész szintén egyszerű lemezalkatrész. A plexi két szélén lévő, az kicsit talán problémásabb. Az alu? Lemezből van az is vagy öntvény?

Egy igényes utángyártott darabot kb mennyiért lehetne eladni?

Komment

Itt kb. megvan a kérdésedre a válasz:

Cornett Sonnenschuten/ Sonnenblenden - Bolte Autoschoner

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                              Working...
                              X