Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
A vázra volt hegesztve, nem leszedhető, mint a Jawánál kb 10-es gömbvas ha kell lerajzolom.
az első lámpa tartó oldalára sárga prizmát
Elég könnyen törik, pláne az idő múlásával. Nekem is 1 van jelenleg, a gépen meg 2 Riga ideiglenesen.
kuplung kart
A 6 voltos Cz-k karja mind ilyen, kivéve a csepptankosak. Ha a kis diótartó füle letörik, könnyen javítható(és erősebb is lessz) egy kis lemez rátéttel.
Gratula a gépedhez. Tényleg szép darab. A krómbetét is remek állapotú, hiszen tükörként is egészen jól teljesít.
Jó motorozást vele. Főleg az akusztika miatt irigyellek. Persze kinek a pap kinek a papné (vagy a lányuk), de nekem ez a hang jobban tetszik, mint a Jawaké.
Megnéztem még egyszer a képeket. A tanksapkád szerintem MZ-ről való, a kipufogók az enyémen ('81-es évjárat) nem ilyenek. Ezeknek egyenes a végük, az enyém pedig kissé ferdén csapott. Lehet, hogy ez sem típustiszta. Az oldalcsomagtartók bár nagyon praktikusak, de szintén Mz-n láttam ilyeneket.
A láncvédő vásárlásnál pedig ügyelj arra, hogy meglegyen rajta a kis zárókupak, ami a láncfeszesség-ellenőrző nyílást fedi, valamint a gépeden ellenőrizd, hogy jobb oldalon megvan-e az kb 160 mm átmérőjű lemeztárcsa közvetlenül a lánckerék mellett kívülről, amire a láncvédő felek illeszkednek. A tárcsa peremére egyébként egy profilgumi illeszkedik, ami por ellen tömít és rezgéscsillapító.
Szervusztok! Hadd pofátlankodjak ide - és mutassam meg, hogy én mit NEM vettem meg. Mármint győzött a józan ész, hogy nem kell itthonra még egy motorkerékpár. Ha jól gondolom a címben szereplő típusról van szó...
There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Aha. Engem teljesen hidegen hagyott, mert egy MZ-ért és alkatrészekért mentem a nénihez.
Aztán végül az MZ-n kívül elhoztam egy Pannoniát is, csak ki kellett ásni a rendetlenség mélyéről.
Ha valamelyikőtöket érdekelné egészben vagy alkatrésznek, akkor megkérdezhetem a nénikét, hogy van-e forgalmi a motorhoz, hajlandó-e a papírozásban segíteni vagy eladná-e alkatrésznek.
Úgyis vissza akartam hozzá térni, mert van ott látnivaló, pl. csepptankosból van 8-9 darab, nagyja papír nélkül:
There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Komment