Közlemény

Collapse
No announcement yet.

bemutatkozás oldeyes

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

bemutatkozás oldeyes

Üdv mindenkinek!
    2010 szeptemberében vettem egy ukrán származású, papír nélküli Dnepr K 750-t. Nem érdekelt a papír hiánya, a forgalomba helyezés lehetetlensége, pusztán csak az, hogy beleszerettem. A boxer motor varázsa már korábban is legyezgetett, tetszik a BMW, de ezt a pénztárcám miatt nem tudtam megengedni magamnak. A felújításba idén kezdek bele, előttem áll minden.
    ptm004, movisz és 8 további látogató kedvelte ezt.

Érezd jól magad itt köztünk!

oldeyes eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    A felújításba idén kezdek bele, előttem áll minden.
    Nem is tudod, hogy mennyi minden áll még előtted.
    De kérdezz bátran, igyekszünk segíteni.
    apacsavo kedvelte ezt.
    Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Köszönöm a segítséggel kapcsolatos felajánlást! Nagyjából sejtem a felújítás menetét, de biztos fogok akadályokba ütközni. Szeptember óta bújom a dnepr.hu és ural.hu oldalakat alkatrészeket keresgélve és olvasom a fórum bejegyzéseket. Szép és nehézségekkel kikövezett út vár rám, amin haladva a cél mindig a tűzpiros csillag égisze alatt született felújított Dnepr motorkerékpár. Ahogy a művelt francia mondaná:zselaju vszje uszpéhov i krépkava zdaróvje vzsiznyi!
      apacsavo kedvelte ezt.

Komment

Szia!
        Örülök, hogy nem vok egyedül az ukrán motorommal végre...Nekem is K-750 em van De hál' Istenek jön, megy, forog-mozog, csattog villámlik, és csodállatos strandkorlátkék...de már készülget...
        Szivesen látnák képeket a motorodról
        És érezd jól magad itt!
        Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2011 márc. 19, 15:25.
        "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
        "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X